Valda filter

Michelin Primacy HP Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Michelin Primacy Hp

Det här är ett däck från Michelin som är avsett för exklusiva och större personbilar. Däcket är godkänt för originalmontering på hela 150 olika bilmodeller och precis som andra däck från Michelin erbjuder det såväl hög kvalitet som en innovativ teknologi.

Förbättrad livslängd och kortare bromssträcka

Michelin Pirmacy Hp däck har en styv och formbar konstruktion som ger maximal kontakt med underlaget. Slitbanan har utvecklats för att ge bästa möjliga effekt vid kontakt med vägbanan vilket ger ett jämnare slitage och en längre livslängd. Det resulterar också i en bättre väghållning samt en förbättrad bromsförmåga på våta vägar. Gummiblandningen består av Elasto Sport och 100% silika som ytterligare förbättrar såväl bromsförmågan som väghållningen. Jämfört med Pilot Primacy har däcket en 2 meter kortare bromssträcka på våt väg. Utöver allt detta erbjuder däcket också stabilare mönsterklackar och en jämnare tryckfördelning så att varje kvadratmillimeter av däcket nyttjas.

Vill du förlänga däckets livslängd ytterligare?

Dagens däck tillverkas för att ge ett lågt rullmotstånd vilket blir såväl miljövänligt som ekonomiskt. Att deras livslängd förbättrats sparar dig också pengar och genom att ta hand om dina däck kan du se till att de räcker ännu längre. För att däcken ska behålla sina egenskaper bör du förvara däck på fälg liggande och däck utan fälg stående. Den plats du väljer att förvara dina däck på bör vara sval, mörk och torr. Det är också viktigt att ta hand om fälgarna och det gör du enklast genom att rengöra dem ordentligt så att du avlägsnar allt eventuellt skadligt material.

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
av 3
Är en betald annons
Skrolla upp