Valda filter

Goodyear UltraGrip Ice 2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear Ultragrip Ice 2

Har du någonsin försökt att köra bil? Har du kontrollerat dess funktioner och komponenter, särskilt däcken? Har du märkt några problem eller stött på någon besvikelse?

Däck anses vara en viktig del av en bil och andra typer av fordon. Det ansvarar för att ett fordon ska kunna förflytta sig och köra konsumenterna dit de vill komma. Utan däck kan inget fordon röra sig och det kommer att vara värdelöst. Däck ger konsumenterna en effektiv och mjuk körupplevelse. Men vad händer om däcket du har valt inte garanterar en bra körupplevelse? Kommer du bara nöja dig med det, även om du visste att det finns något mer som kan tillfredsställa dig bättre?

Lyckligtvis kan Goodyear ultragrip ice 2 däck garantera dig ett effektivt däck som kommer passa bra för din bil. Detta däck ger dig en exceptionell upplevelse som kan underlätta din dagliga körning, oavsett den typ av väg du kommer att köra på, eller tiden på dygnet.

Viktigaste tekniska egenskaper och designfunktioner

Ultragrepp

Goodyear ultragrip ice 2 däck ger namn åt denna funktion som handlar om förmågan att få grepp om vilken väg som helst som den kan komma i kontakt med. Detta däck kan ge dig ett utmärkt grepp på vägen tillsammans med en skicklig fullständig kontroll över fordonet. Det skapar minskad friktion som gör det möjligt att få ett bättre grepp på vägen, vilket minskar sannolikheten att vara inblandad i en olycka trots körningar på hög hastighet.

Lättviktig Körning

Om du har problem med en tung körupplevelse kan Goodyear ultragrip ice 2 däck göra det enkelt och lätt för dig. Detta däck är tillverkat av lätta material som kan främja enkel och effektiv kontroll av fordonet när du börjar ta en åktur. På grund av sin lättviktiga egenskap som möjliggör en enkel kontroll kan trafikolyckor undvikas. Det är perfekt för alla som vill göra sin körupplevelse bättre och mycket mjukare.

Bränslesparare

Om du inte visste det, bidrar däcken också till mängden bränsle som används för att driva det framåt och få det att fungera. Många konsumenter har efterfrågat ett däck som kan hjälpa dem att spara bränsle och pengar naturligtvis. Lyckligtvis är goodyear ultragrip ice 2 däck ett bra och pålitligt däck när det gäller att spara bränsle. Detta däck behöver bara lite bränsle för att få det att fungera väl. Det betyder att det inte behöver en full tank av bränsle bara för att få det att fungera.

Om du ser fram emot att uppleva de nämnda egenskaper och funktioner som tillhandahålls av goodyear ultragrip ice 2 däck, bör du inte missa det på nästa uppgradering av din bil. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 37
visa fler 17
av 37
Är en betald annons
Skrolla upp