Valda filter

Michelin Pilot Sport 4 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin Pilot Sport 4 Däck

Man kan enkelt tro att detta är efterträdaren till Pilot Sport 3, men det är aldrig så enkelt i Michelin-världen. Den franska jätten har gått långt för att förklara att trots detta namn är det verkligen en uppdatering för den mer sportspecifika Super Sport och har faktiskt lite att göra med Pilot Sport 3. För många köpare har detta redan blivit en vinnare. Hos däck-online hittar du allt du behöver veta om detta däck och pris, tillgänglighet och exakt varför du ska köpa det här däcket. Räkna med den senaste information och de specifikationer som är väsentliga att veta om.

Michelin har en hel del däck i sin arsenal och det är många favoriter som har kommit ur deras sortiment, och ännu en gång verkar det som att Michelin har prickat rätt.

Michelin Pilot Sport 4 Däck

  • Testvinnare i Motorförarens sommardäcktest 2017!
  • Utmärkt bromsegenskap på vått underlag
  • Kortare bromssträcka på torrt underlag
  • Längre livslängd
  • Optimal styrrespons

Michelin Sport 4 Pilot tar och levererar nästa generation av deras populära däck Michelin Pilot Sport 3. Sidan på däcket har en riktigt fin finish och sticker ut lite mer om man jämför med konkurrenterna.

Det kändes lika bra som Continental runt hanteringsspåren och var bara en bråk långsammare. Det finns en livlighet för styrningen som gör de flesta rivalerna mjuka och svampiga.

Michelin har även tänkt på estetik. Pilot Sport 4 Michelin innehåller företagets nya "Premium Touch" -teknik som lanserades för några år sedan, vilket sätter en häftig finish på delar av sidorna, vilket gör markeringen mer uppenbar.

Däcket håller greppet längre när man kör i svängar, jämfört med Continental, och dess sportiga känsla stöder Michelin påståenden om däckets arv. Däcket stod ut i bromsprovet, vilket gjorde rivalen, bromsspecialisten Continental, att se lite sämre ut.

Däcket visar också på klara marginaler vid torrt underlag.

Jämför upp till 4 produkter:

av 37
visa fler 17
av 37
Är en betald annons
Skrolla upp