Valda filter

Michelin Pilot Sport Cup 2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin Pilot Sport Cup 2

Michelin är synonymt med kvalitet och innovation. Michelin Pilot Sport Cup 2 däck är inget undantag. Det här är ett sommardäck av hög kvalitet tillverkat för sportbilar. Däcket konstruerades först för bankörning men är godkänt att använda på allmänna vägar, något som ger dig en chans att äga ett äkta högprestandadäck.

Långt liv och djupare mönster

Med teknologin Track longevity technology 2.0 ger ett långsammare slitage av däckets yttrskuldra. Nämnda ytterskuldra har också förstärkts med ett särskilt gummi som är nötningshållfast vilket ger en ökad uthållighet och livslängd på bana eller vid banlik körning. På ut- och insidan av slitbanan har Michelin använt sig av två olika gummiblandningar. Utsidan består av elastomer av typen ”High Molecular Chain” som ger ett bra grepp, speciellt i snäva kurvor. Insidan består av styvare elastomer som ger en bra styrrespons och ett förbättrat grepp på våta vägar. Däcket har också ett djupare mönster jämfört med tidigare modeller som resulterar i en minskad risk för vattenplaning och således också ett förbättrat grepp på våta vägar.

Förläng däckets livslängd genom rätt förvaring

Michelin Sport Cup 2 Pilot bör, som alla däck, förvaras rätt för att öka livslängden. Det innebär att när du förvarar däcken över vintersäsongen ska du förvara dem på en plats som är torr, sval och mörk. Däck utan fälg ska förvaras stående och däck med fälg ska förvaras liggande för bästa resultat. För att skydda dina fälgar bör du rengöra dem för att avlägsna eventuella eroderande ämnen som orsakar skada över tid.

Jämför upp till 4 produkter:

av 86
visa fler 20
av 86
Är en betald annons
Skrolla upp