Valda filter

Michelin Latitude Sport 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Vad ska man tänka på vid köp av däck?

Det är lika tråkigt varje gång man måste skaffa nya däck till sin bil. Inte bara för att det är en tråkig utgift, utan även för att det ofta är en djungel att hitta rätt däck. Det pratas om diameter, hastighetsindex, belastningsindex och många andra ord som kan vara rena grekiskan om man inte är insatt. Det blir lätt att man tar första bästa som passar och sen fortsätter man sitt liv som vanligt. Längre ner ska du dock få lite tips på hur du kan hitta billiga däck och spara lite pengar under köpprocessen.

Michelin latitude sport 3 dynamik och säkerhet i en fin kombination

Michelin latitude sport 3 däck är ett säkert kort om du vill ha bra däck till en SUV eller crossover. Säkerheten har högsta prioritet på latitude sport 3 från michelin, och om man jämför med däckets föregångare så har detta däck en bromssträcka som är hela 2,7 meter kortare på vått underlag. Det är en fantastisk utveckling som kan göra en stor skillnad på huruvida en olycka kommer att inträffa eller om man blir helt skonad. Det är även därför som däcket fått ett A i kategorin våtgrepp. En annan fördel när man gör ett köp av michelin latitude sport 3 är att flera av biltillverkarna anser att däcket är godkänt för originalmontering, detta inkluderar bland annat Mercedes, Audi och BMW.

Så skaffar du Michelin latitude sport 3 till bra pris

Priset på michelin latitude sport 3 kan precis som med alla andra varor variera från butik till butik. Givetvis vill man betala så lite som möjligt för sina nya däck, men samtidigt får man inte kompromissa på andra faktorer som säkerhet och väghållning. Man kan få tag på billiga michelin latitude sport 3 däck genom att vara lite envis och smart. Det bästa är att gå in på internet och söka på däcket. Då får du upp flera återförsäljare som har däcket tillgängligt. Du kommer märka att priserna på michelin latitude sport 3 kan skilja flera hundralappar beroende på återförsäljare. Leta dig fram till det bästa priset och sen är det bara att slå till. Ett litet tips är dock att även ta en titt på fraktpriserna då även de kan skilja en hel del. Det kan därmed vara bra att hålla koll på den totala summan (däck + frakt), då det är slutsumman som du som kund får betala. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 68
visa fler 20
av 68
Är en betald annons
Skrolla upp