Valda filter

Goodyear EfficientGrip Performance Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear efficientgrip performance däck

Säkrare färd med Goodyear EfficientGrip Performance däck på våt väg.

Välj Goodyear EfficientGrip Performance däck och känn hur stabilt bilen beter sig i kurvor och bromsar när allmänna vägar är fullda av regnvatten.

Extra prestanda på våtväglag

Svenska klimatet kännetecknas av mild sommar som utrycker sig i regnigt väder. För att inte låta dina vardagliga ärenden regna bort, tillrådes det att utrusta sin bil med lämpliga sommardäck som inte är rädda för våta vägar. En av sådana däckmodeller är premium Goodyear EfficientGrip Performance däck till rimligt pris som dök upp för 3 år sedan och ersatte sin föregångare EfficientGrip med mål att förbättra personbilens körbarhet, styrförmåga och bromssträckan för mer högpresterande bilar både på våt och torrt underlag. Eftersom prestanda av ett vanligt sommardäck brukar påverkas av vattenplaning när däcket förlorar kontakt med vägytan, framhäver däcktillverkare däckets prestanda speciellt på våt väg. För att avväga effekt av vatten på styrbarhet hjälper slitbanemönster med större antal av längsgående spår med förknippade lameller vars djup är växlande enligt Wear Control teknik, som inte bara tillåter kontrollera däckens slitage, utan också tränger ut vatten ur vattenfyllda spår effektivare. Det styrks av förarens omdömen att de kan köra genom djupa pölar utan att gira ur kurs. Dessutom tappar man inte heller kontroll över bilen utrustad med Goodyear Efficient Performance däck även vid en full bromsning tack vare tekniken Active Braking, vilket förbättrar däckens kontakt med vägen genom snedriktade lameller på slitbanemönster. Det ger minskning av bromssträckan om 8% på våt och 3% på torrt väglag jämfört med medelvärde av dess konkurrenter.

Energieffektivitet av Goodyear EfficientGrip Performance däck

Man säger kanske att det inte är konstigt att skapa en bra våtdäck, som har anständig prestanda på vägar täckta med regnvatten och djupa pölar, men att samtidigt prestera lika bra och även bättre på torra väger är det som krävs nu för att inte byta däck till varje väderlek. Goodyear EfficientGrip Performance däck känner sig utmärkt i båda väglag och dessutom är ytterst energieffektiv, vilket uppnås genom teknologi FuelSaving. Den minskar fördelning av däckets energi som i sin tur reducerar rullmotstånd om 18% och därför är det inte underligt att det leder till lägre bränsleförbrukning och mindre koldioxid utsläpp från avgasrör. Trots det uppfattas denna modell som mjuk tack vare mjuk sidovägg, vilket passar bl.a. förare till personbilar med sportlig fjädring som kanske vill slappna av från för mycket stötiga färder. Å annan sida denna Performance däck passar också höghastighets körning på personbilar från småbilar med 14-tum fälgar och 185/65 däckdimensioner till större sedaner med 18-tum fälgar och 245/40 däckprofil.

Om dessa egenskaper är eftertraktade för dig och dimensioner passar, så välkommen till dack-online.com som erbjuder dig välja mellan priserbjudanden från svenska däckbutiker.

Jämför upp till 4 produkter:

av 99
visa fler 20
av 99
Är en betald annons
Skrolla upp