Valda filter

Michelin Pilot Sport Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Michelin Pilot Sport däck – resultatet av erfarenhet

Alla är vi väl bekanta med tillverkaren Michelin, inte minst genom deras charmiga maskot. Marknadsföring är dock inte det enda de är experter på. Michelin grundades redan 1889 i Frankrike och har kämpat sig fram till en av de ledande däcktillverkarna i världen för såväl personbilar som för Formula 1. Idag har företaget hela 72 produktionsanläggningar utspridda över 19 olika länder.

Den senaste tekniken ger säkrare väghållning

Med serien Michelin Pilot Sport däck har tillverkaren kombinerat ny teknik med innovativ design. Michelin har tagit sina erfarenheter från Formula 1 för att göra ett kvalitetsdäck till sportmodeller som ger en förbättrad hantering och en kortare bromssträcka. Tack vare en större kontaktyta och ett mönster som är gjort för att stå emot deformationer vid tryck ger däcket ett utmärkt grepp vid kurvtagningar. Självklart har däcket också försätts med kanaler som effektivt leder undan vatten från däckytan för att minska risken för vattenplaning. Michelin strävar också efter att skapa ett däck med så lång bullernivå som möjligt och som rullar lätt för att begränsa miljöpåverkan och spara dig bensinpengar.

Däck du vill använda länge

Ett kvalitetsdäck som Michelin Pilot Sport vill du bevara så länge som möjligt. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara dina däck på en mörk, sval och torr plats när de inte används. Se också till att du förvarar däck utan fälg stående och de med fälg liggande. Som säkerhetsmedveten förare förstår du hur viktiga dina däck är och det här är däck du vill kunna använda länge.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 46004
visa fler 20
av 46004
Är en betald annons
Skrolla upp