Valda filter

Michelin X-Ice NORTH 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Michelin X Ice North 3

Michelin X ice north 3 vinterdäck skapades för ett stort utbud av fordon. Denna snygga design på däck har gått igenom olika toppmoderna testningsmetoder vilket kommer att se till att du når din destination säkert även vid bilåkning på hårda motorvägar under extrema förhållanden. Detta Michelin X ice north 3 vinterdäck ger dig det viktiga greppet för att klara de riskabla vinterförhållandena - oavsett om det är isigt eller snöigt. Det beror på att detta Michelin X ice north 3 däck består av ett material gjort med Flex-Ice och Micro-Pumps.

Michelin X ice north 3 är också däcket som kommer att erbjuda dig högkvalitativ vinterprestanda på grund av sitt distinkta däckmönster som maximerar livslängden på ditt däck under en längre period. Köp Michelin X ice north 3 som tillverkades för att vara användarvänligt och miljövänligt och garanterar att du kommer att spara mer bränsle, och också får en förlängd livslängd på slitbanan och lovvärda vintergrepp. Du kan spara mer bränsle på grund av att detta däck skapar mindre rullmotstånd. Michelin X ice north 3 vinterdäck kommer att erbjuda dig branschledande energieffektivitet och kommer att hjälpa dig att minska utsläpp av kol och se till att du använder mindre bränsle.

Michelin x-ice north 3 vinterdäck

X ice north 3 Michelin har också ett förbättrat skydd som tål även de mest extrema vinterförhållandena. Michelin X ice north 3 är däcket som stannar på ca 10% kortare tid på snöiga vägar jämfört med de andra däcktillverkarnas däck. Du kan själv se till att detta vinterdäck Michelin X ice north 3 kommer att ge dig säkrare prestanda på vintern. Det kommer att erbjuda dig 60 000 kilometer i vinterprestanda, vilket är två gånger mer jämfört med de andra ledande däckmärkena. Detta Michelin X ice north 3 vinterdäck kommer med ett distinkt däckmönster som är lika bra på kurvtagning, bromsning och acceleration. Och på grund av detta blir det möjligt för däcket att hålla längre, till och med slitbanan.

Om du letar efter det bästa Michelin X ice north 3 vinterdäck, tveka inte att besöka deras hemsida - dack-online.com 

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 47122
visa fler 20
av 47122
Är en betald annons
Skrolla upp