Valda filter

Pirelli Cinturato P7 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Pirelli Cinturato p7

Välj premium Pirelli Cinturato P7 däck för bränslesnål körning.

Få tag i innovativa Pirelli Cinturato P7 däck som rekommenderas för miljövänliga förare, vilka belönas med låg bullernivå och säker färd på våtväglag.

Däck erkända av Volkswagen

Italienska Pirelli Cinturato P7 däck dök upp i serieproduktion under 2012 och genast lockade VW, som började montera dessa på sin modell Golf VII som original utrustning. Det bekräftade däckens utomordentligt prestanda, som i sin tur lockade välrenommerade biltidningar som rusade fram att testa nya däck för att förvissa sig om dess förträfflighet. Cinturato P7 är nästa generation av den välkända serien av miljövänliga sommardäck för personbilar, som enligt de bedömningar i publikationer var erkänd som den bästa i ett antal discipliner och i sitt premiumsegment. Genom att använda innovativa material kunde italienska ingenjörer minska rullmotstånd med 20 procent som i sin tur ledde till en minskning av bränsleförbrukning för upp till 4,2 procent, tillsammans med en minskning av bullernivå.

Teknologier bakom Pirelli Cinturato P7 däck

Gummiblandning av denna däckmodell är komplex sammansättning som omfattar nanopartiklar med speciella polymerer som har gjort detta däck mycket lättare jämfört med antal konkurrerande analoger. Därför sparar bilar bränsle med dessa lätta däck och har med 30% mindre bullernivå jämfört med andra bildäck. Å annan sida hindrar det inte att prestera på toppnivå när det gäller körning på våtväglag, vilket ligger på säker nivå. Underligt nog, men Pirelli Cinturato P7 däck klassas som hållbara, tack vare jämn slitage av slitbanemönster som belönar förare med en betydligt längre livslängd än förare kan vänta. Därför bestämde andra tillverkare förutom Volkswagen att utrusta med däckmodellen sina bilar, såsom Alfa Romeo 159, Audi A4, BMW X1, Volvo V40, V50 och andra. Du kan också montera underbara Pirelli däck på sin bil till rimligt pris som väljs bland priserbjudanden från olika svenska däckbutiker.

Jämför upp till 4 produkter:

av 55
visa fler 20
av 55
Är en betald annons
Skrolla upp