Valda filter

Michelin Energy Saver Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin Energy Saver

Med de här däcket så får du en lägre bränsleförbrukning och dessutom kan du räkna med en märkning från Michelins ”Green X-symbol” vilket garanterar miljömedvetenhet. När du köper michelin energy saver däck så köper du även stabilitet och ett säkert däck som kommer garantera lång livslängd.

Premium energibesparande däck, med balanserad våt och torr hanteringskvalitet, lågt slitage och lågt rullande motstånd. De här Michelin däcket är lätt att behärska och optimerar för körsträcka och rullande motstånd, bästa betyg när det kommer till bromsning på torra vägar. Ultimata däck att använda under förhållanden när det är både vått och torrt väglag. Jämför man med de andra stora däckleverantörerna så är Michelin i toppklass och det gäller även för dessa däck.

Michelins Energy Saver

  • Stabilt och säkert däck med lång livslängd
  • Lägre bränsleförbrukning
  • Märkt med Michelins egna symbol, Green-X

Vad som är negativt: Utökat stoppavstånd och understyrning på en våt vägyta, reducerade säkerhetsplaner för vattenplaning.

Michelin Energy Saver Däck

Gör dig själv en tjänst och köpa de här däcket som är i världsklass och som har en miljövänlig stämpel och som garanterar en viss körkvalite. Däcket energy saver michelin är lättare än någonsin, och mindre vikt betyder att däcket tar längre till att värma upp. Och enligt fysiken så påverkas deformeringen av ett objekt vid uppvärmningen beroende på massan, så ett mindre i detta fallet är väldigt positivt. Du kan även räkna med att Michelin har inkluderat deras gummiblandingn som till stor del innehåller kisel. Och det är på grund av denna kemiska sammansättning som Energy Saver ger resultat. I och med gummiblandningen kan du även räkna med mindre rullmotstånd.

Så med Energy saver kan du räkna med bra prestanda och ett däck som är långt före andra däck som är ute på marknaden. Allt tack vare de genomtänkta delarna i detta däck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
av 3
Är en betald annons
Skrolla upp