Valda filter

Michelin Anakee Adventure Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Konstruktion

Michelin anakee adventure däck

Endurodäck för din motorcykel med lång livslängd och i riktigt slitstark kvalitet. Behöver du nya däck som du kan lita på är detta alternativet för dig. Köp michelin anakee adventure och se hur väl du kommer att kunna färdas på din motorcykel redan idag.

Michelin anakee adventure pris

Priser på michelin anakee adventure kan variera något men hamnar i allmänhet på någonstans mellan 1500 – 1700 SEK beroende på vilket butik du väljer att handla dem ifrån. Tänk på att detta är däck som kommer att fungera väl under flera år, även för dig som använder din motorcykel frekvent och därmed sliter på däcken genom användning.

Undersökningar visar att däckslitaget är minimalt på denna typ av däck vilket är ett gott betyg. Ditt pris michelin anakee adventure är helt enkelt väl värt det för däck som ska hålla för trycket.

Specifikationer som ger dig trygghet i ditt köp

Anakee adventure michelin har en bredd på 150 och en höjd på 70. Detta gör däcken till ett smidigt alternativ för dig som gillar körglädje. Diametern ligger på 18 och du har med dessa däck mycket goda svängningsegenskaper vilket innebär att det blir en njutning att framföra motorcykeln även på utmanande väglag. Bromsegenskaperna är mycket goda enligt alla tester som genomförts på såväl våta som torra vägbanor.

Dina billiga michelin anakee adventure däck är med andra ord ett riktigt gott köp för dig som vill använda din motorcykel utan oro för om däcken kommer att upprätta hålla den kvalitet du önskar.

Jämför upp till 4 produkter:

av 14
av 14
Är en betald annons
Skrolla upp