Valda filter

Michelin Latitude Tour HP Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin – ett märke man kan lita på

Michelin är ett franskt varumärke som är väldigt erkänt för sin däckproduktion. Företaget har funnits på marknaden länge och har levererat högklassiga däck till motorsportkunder i över 100 år. Däcket latitude tour hp från Michelin är ett exempel på ett av alla de högklassiga däck som företaget tillverkat.

Michelin latitude tour hp gör att du känner dig trygg när du kör i terräng

Om du spenderar delar av din körning i terräng, så är Michelin latitude tour hp däck ett säkert val för din bil. Däcken är huvudsakligen skapade för att användas på landsväg, men har även egenskaper som gör att den passar bra när du ska köra i terräng. Det beror på däckets gummiblandning som anpassats för terrängkörning. Latitude tour hp från Michelin har även ett rullmotstånd som är relativt lågt, vilket gör att den totala bränsleförbrukningen minskar. StabiliGrip-lamellerna ger även däcket ökad säkerhet och komfort.

Se till att köpa michelin latitude tour hp till bästa pris

Om du ska köpa michelin latitude tour hp så vill du likt alla andra betala så lite som möjligt för dina däck. Priset på michelin latitude tour hp kan, precis som med de flesta andra produkter, variera mycket i pris beroende på var du väljer att leta. Därför är det bra att ha lite tålamod när man ska köpa sina michelin latitude tour hp däck, då det kan innebära en mindre belastning för plånboken när du väl hittat däcket till bästa möjliga pris. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 24
visa fler 4
av 24
Är en betald annons
Skrolla upp