Integritetspolicy

Vi tar väldigt seriöst skydd för dina personuppgifter. Vi utformar våra databehandlingssystem i syfte att samla, bearbeta och använda endast så mycket personuppgifter som krävs för en rimlig och ekonomisk användning av våra tjänster. Nedan förklarar vi hur vi samlar in och använder data från våra webbplatsanvändare. Vi har tagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att se till att reglerna om dataskydd respekteras. Våra erbjudanden överensstämmer med tyska och europeiska sekretessakter, särskilt med den tyska federala dataskyddslagen (BDSG) och den tyska teletjänstlagen (TMG).

1. Vad är personuppgifter?

Personuppgifter betyder data som avser en person som kan identifieras från dessa uppgifter. Dessa uppgifter inkluderar namn eller adressdata. Men de innehåller inte information som inte kan relateras till vissa personer eller information som skulle kräva oproportionerliga ansträngningar att göra det.

2. Vad händer med dina personuppgifter?

Du kan också besöka vår webbplats utan att behöva lämna personuppgifter. Så när du besöker vår hemsida kommer du att vara anonym och data som skickas via din webbläsare, till exempel datum, tid eller namn på din internetleverantör kommer att användas utan relation till en person, om du inte har loggat in med din användare namn och lösenord.

Du kan ange valfri information, till exempel när du beställer, prenumererar på vårt nyhetsbrev etc. Dessa personuppgifter kan innehålla:
För-och efternamn
Adress
E-postadress
Telefonnummer
Telefaxnummer
Födelsedatum
Bankkonto eller kreditkort

Vi använder denna information för att fylla din beställning i enlighet med kontraktet eller för att tillhandahålla de tjänster som behövs och för vår kundservice - till exempel att svara på förfrågningar. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer du att bli informerad om rabatter eller få en kupong för din nästa order.
Om vi behöver tredjepartsleverantörer (rederier, betalningsleverantörer) får dessa företag eller leverantörer endast erforderliga uppgifter och är i sin tur skyldiga att skydda dina personuppgifter. Vi kommer endast använda ditt telefonnummer för förfrågningar. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev används dina uppgifter för egna reklamändamål tills du avbryter prenumerationen från nyhetsbrevet. Om användare inte vill ta emot våra annonseringsemailar klickar du på länken till "Avsluta prenumerationen", som finns i alla e-postmeddelanden som skickas av Dack-online.com.
När du placerar din första order eller använder en funktion som behöver registreras sparas dina data för att skapa ett kundkonto för att säkerställa en snabbare och bekvämare inköpsprocess i framtiden.
Om du väljer omedelbar överföring (SOFORT Überweisung) kommer Dack-online.com att be om ditt bankkontonummer och bankkoden. Dessa uppgifter används endast för att initiera betalning via SOFORT AG (leverantören av SOFORT Überweisung, vilket innebär omedelbar betalning). Dack-online.com analyserar inte data eller använder den för andra ändamål än den transaktion som de krävdes för.
När det gäller dataanvändning för ändamål som kräver ditt samtycke, kommer vi att begära ditt uttryckliga samtycke. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst och / eller motsätta dig vidare användning av dina uppgifter.

3. Kreditcheck

För att kunna erbjuda olika möjliga alternativ för val av betalningsmetod måste vi skydda dig och oss mot missbruk och bedrägeri. Därför skickar vi dina personuppgifter (för- och efternamn, adress) till företaget Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hamburg. Detta företag använder matematisk-statistiska metoder kommer att utföra kreditkontrollen. För att kontrollera dessa uppgifter måste du lämna din adress. Vi använder den erhållna informationen om den statistiska sannolikheten för ett balanserat beslut att fatta beslut att låta din betalning gå igenom.
Du kan när som helst invända mot överföringen av dina data till Bürgel. Ett skriftligt meddelande (till exempel e-post, fax, brev) är tillräckligt för detta ändamål. Vi påpekar dock att du kommer att vara begränsad till ett mindre urval av betalningsmetoder som är tillgängliga i det här fallet.
Dessutom PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. själv eller tredje part som instrueras av PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. kan göra en kreditkontroll. I detta fall har Dack-online.com inget inflytande och dataskydd ligger utanför vårt ansvar.
Du hittar Privacy Policy för Paypal här: https://cms.paypal.com/de/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Privacy_full&locale.x=de_DE

4. Vad är cookies och hur använder vi dem?

Cookies är data lagrade på användarens dator när de besöker en webbplats. Vi använder sessionskakor som försvinner när användarens webbläsare är stängd. Så du kan till exempel enkelt se produktvärdet eller föremålen i din kundvagn. Dessutom använder vi också uthålliga kakor som löper ut vid en viss tid. I synnerhet bidrar dessa cookies till att göra vårt erbjudande mer användarvänligt, vilket gör det mer effektivt och säkrare. Tack vare dessa filer är det exempelvis möjligt att du får information som är skräddarsydd för dina intressen. Så deras enda syfte är att anpassa vårt erbjudande till våra kunders önskemål och göra användarnas surfing erfarenhet så bekväm som möjligt.

4.1 Dack-online.com annonsering Cookie

Våra reklamkakor används för att anpassa vår hemsida och vår annons till dina personliga intressen.
Vi rekommenderar därför att du lämnar dem på. Oavsett om du ställer in en kaka från vår hemsida kan du se i följande fält:
Om du inte vill dra nytta av vår teknik kan du aktivera en "blocker-cookie". Och du kan avbryta din tjänst.
Från denna tidpunkt kommer annonserna som skickas av vår teknik inte längre att anpassas individuellt. Tänk på att den här funktionen inte längre är tillgänglig om du tar bort blocker-cookien. För att aktivera vår tjänst väljer du knappen Välj in.

Aktivera: Aktivera tjänst

Avaktivera: Avaktivera tjänsten

5. Webanalysverktyg

Google Analytics
Den här webbplatsen använder Google Analytics, en webbanalystjänst som erbjuds av Google Inc. ("Google"). Google Analytics använder "cookies". Dessa cookies samlar in data som sparas på din dator och analyserar hur du använder webbplatsen. Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. I händelse av aktivering av IP-anonymiseraren på denna webbplats kommer din IP-adress att avkortas inom Europeiska unionens medlemsstater eller andra parter i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall kommer din fullständiga IP-adress att överföras till en server från Google i USA och därefter förkortas där. På webbplatsens ägares vägnar använder Google denna information för att analysera användningen av webbplatsen, skriva rapporter om aktiviteterna på webbplatsen och analysera mer information om användningen av webbplatsen, användningen av internet och relaterade tjänster. Din IP-adress överförd via Google Analytics kommer inte att slås samman med annan data från Google. Du kan inaktivera cookies genom att ändra inställningarna för din webbläsare. Men snälla anser att det i detta fall kommer att finnas restriktioner när du använder vår hemsida. Du kan också förhindra att data genereras av cookies om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) till Google och bearbetningen av dessa data av Google, genom att ladda ner tillgänglig i följande länkbläddringsprogram. Länken är: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Webtrekk
På denna webbplats samlas data och lagras av Webtrekk GmbH, Boxhagener Str. 76-78, 10245 Berlin (www.webtrekk.de). Genom att använda alias skapas användarprofiler med denna data. Dessa profiler skapas för att analysera användarens beteende och används för att göra våra erbjudanden bättre och mer användarvänliga. Cookies kan användas för att samla in dessa data. Kakor är data lagrade på användarens dator när du besöker en webbplats, kommer användaren att känna igen när du besöker webbplatsen för en andra gång. Aliias användarprofiler relaterar inte till användarens personuppgifter, såvida inte han eller hon uttryckligen har kommit överens om det. Du kan när som helst återkalla potentiell datainsamling och lagring för webanalys genom att följa den här länken: www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

6. Google AdSense

Den här webbplatsen använder Google AdSense, en tjänst för visning av annonsering från Google Inc. ("Google"). Google AdSense använder "cookies". Cookies är data lagrade i användarens dator vilket möjliggör analys av användningen av webbplatsen. Google AdSense använder också webbbeacons (osynliga bilder). Dessa webbbeacons hjälper till att analysera information, som besökarnas trafik på webbplatsen. Uppgifterna som samlats in av cookies och webbbeacons angående användningen av denna webbplats (inklusive din IP-adress) skickas till en server från Google i USA och sparas där. Google kan överföra dessa uppgifter till sina avtalsparter. Men Google kommer inte att relatera din IP-adress till annan data som sparats av dig.

Du kan stoppa installationen av cookies genom att ändra dina webbläsarinställningar. Vi påpekar dock att du kanske inte kan använda alla funktioner på den här webbplatsen i det här fallet. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att dina uppgifter samlas in och analyseras av Google för de tidigare nämnda ändamålen.

7. Google +1-knappen

Använd Google +1-knappen för att ta emot och andra användarvänliga innehåll från Google och våra partners. Google lagrar både den information du har angett för ett innehåll +1 samt information om sidan du visade när du klickade på +1. Din +1 kan visas som bevis tillsammans med ditt namn och profilfoto i Googles tjänster, t.ex. i sökresultat eller i din Google-profil och på andra ställen på webbplatser och annonser på Internet.

Google samlar in data om dina +1-aktiviteter för att förbättra sina tjänster för dig och andra. Om du vill använda +1-knappen måste du ha en allmän Google-profil synlig för hela världen. Den här profilen måste åtminstone innehålla det namn som används för det. Detta namn används i alla Google-tjänster. I vissa fall kan detta namn också ersätta en annan som du använde när du delar innehåll via ditt Google-konto. Identiteten på din Google-profil kan visas för användare som känner till din e-postadress eller annan identifierande information från dig.
Utöver ovanstående användningsområden används den information du tillhandahåller i enlighet med gällande Googles sekretesspolicy. Google kan släppa aggregerad statistik om +1-aktiviteterna användaren eller överför dem till användare och partners, till exempel utgivare, annonsörer eller länkade webbplatser.

8. Facebook Social-Plug-in

Den här webbplatsen använder sociala plugin-moduler ("plugin-moduler") i det sociala nätverket Facebook, drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plugin-modulerna är markerade med ett Facebook-tecken eller "Social plug-in via Facebook" eller "Facebook Social Plugin". Här hittar du en lista över Facebook Plug-ins och hur de ser ut: http://developers.facebook.com/plugins

När du besöker en sida på vår webbplats, som innehåller ett sådant plugin, etablerar din webbläsare en direkt anslutning till Facebook-servrarna. Innehållet i plugin sänds direkt från Facebook till din webbläsare och integrerar den på webbplatsen. Genom att integrera plugin Facebook får du informationen som din webbläsare har åtkomst till på motsvarande sida på vår hemsida, även om du inte har ett Facebook-konto eller inte är inloggat på Facebook. Denna information (inklusive din IP-adress) överförs från din webbläsare direkt till en Facebook-server i USA och lagras där.

Om du är inloggad på Facebook kan Facebook relatera besöket på vår webbplats till ditt Facebook-konto. Om du använder plugin-programmen, till exempel genom att trycka på "Gilla" -knappen eller om du lämnar en kommentar, överförs denna information också till en server på Facebook och sparas där. Denna information kommer att visas på Facebook och det kommer att vara synligt för dina Facebook-vänner. Facebook kan använda denna information för annonser, marknadsundersökningar och för att designa Facebook-sidorna i enlighet med användarnas krav. I detta syfte skapar Facebook användar-, intressen- och relationsprofiler, till exempel användningen av vår webbplats om annonserna på Facebook, för att informera andra Facebook-användare om dina aktiviteter och att tillhandahålla andra tjänster relaterade till Facebook.

Om du inte önskar att Facebook samlar in dina uppgifter och relaterar den till din profil när du besöker vår webbplats måste du logga ut på Facebook innan du besöker vår hemsida.

För information om syftet och omfattningen av datainsamling och deras vidare bearbetning och användning av Facebook, samt dina rättigheter i detta avseende och avstängningsalternativ för skyddet av din integritet, hänvisas du till informationen om datasäkerhetsinformation http : //www.facebook.com/about/privacy/.

9. Twitter

Vår webbplats använder även Twitter-tjänsterna. Dessa funktioner drivs av Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. När du använder Twitter och funktionen "Re-Tweet", kommer de webbplatser du har besökt att vara anslutna till ditt Twitter-konto och kan ses av andra användare. Data överförs också till Twitter.

Vi påpekar att vi som leverantörer av webbplatser inte är medvetna om innehållet i uppgifterna och deras användning av Twitter. Läs mer om Twitters sekretesspolicy här: http://twitter.com/privacy.

Du kan ändra inställningarna för dataskydd i inställningarna för ditt konto: http://twitter.com/account/settings

10. Remintrex

Remintrex är en webbanalys av Planet49 GmbH baserat i Oberliederbacher Weg 25, 65843 Sulzbach / Ts.

Remintrex använder cookies som aktiveras efter uttryckligt samtycke från användarna när de deltar, t ex vid tävlingar i Planet49 GmbH. När du besöker webbplatsen skickar kakan data som du (en användare med data som lagrats i cookie-id) har besökt webbplatsen, vilka produkter som tittade på eller om du har ingått ett kontrakt. Denna data sparas på en server av Planet49 GmbH. Baserat på den överförda informationen skickar Planet49 dig reklamemail (om du har samtyckt till att annonsera e-postmeddelanden) och kommer att kunna analysera ditt användningsmönster och dina intressen.

Informationen från kakorna används enbart för reklam där produkter från våra kontraktspartners presenteras.
Om du inte har något mer intresse för en analys av Remintrex kan du när som helst ta bort cookies från din webbläsare. För instruktioner, se hjälpen i din webbläsare.

11. Annan Webtracking Analysis Software som används av oss

Vi använder också analysverktygen Webtrekk, Efficient Frontier, Sociomantic, Criteo, Clicktale, Visual Website Optimizer, Omniture Test & Target. Analyser utförs även av Google Adwords och DoubleClick for Advertisers. Analyserna utförs i enlighet med den tyska dataskyddslagen och vi använder inte enskildrelaterade uppgifter. Dessa analyser genomförs för att utvärdera användningen av vår webbplats och förbättra våra erbjudanden.

Om du inte önskar att dina uppgifter om användningen av vår webbplats ska sparas, kan du göra invändningar mot det. Vissa leverantörer erbjuder lösningar för dessa ändamål, där du kan klicka på en Opt Out-förklaring för att förhindra att analyser utförs av en leverantör.

Leverantörsoptionslänk
Webtrekk http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html
Adspert http://www.adspert.de/de/
Sociomantic https://www.sociomantic.com/#privacy/opt -out
Eyeota http://www.eyeota.com/privacy/opt-out/
Criteo http://www.criteo.com/de/datenschutzrichtlinie#
Clicktale http://www.clicktale.net/disable.html
Visuell webbplatsoptimerare http://visualwebsiteoptimizer.com/opt-out.php
Dubbelklicka http://www.google.com/doubleclick/
Mouse3K http://mouse3k.com/
Googletagservices http://www.google.com/tagmanager/
Optimizely https://www.optimizely.com/
Omniture Test & Target http://omnituremarketing.d1.sc.omtrdc.net/optout.html?popup=1
Genom att använda Opt Out-länkarna eller funktionen på målsidan aktiveras en cookie för att förhindra analysen av ett visst verktyg. Opt-Out-deklarationen gäller tills du tar bort cookien. Denna cookie aktiveras för vår hemsida under nämnda domän, per webbläsare och per dator. Så om du besöker vår webbplats från olika datorer (till exempel hemma och på jobbet) eller med olika webbläsare rekommenderar vi att du aktiverar Opt-Out Cookie för varje dator och varje webbläsare.

11. Tillgång, rättelse, blockering och radering av data

I enlighet med den tyska federala dataskyddslagen kan du få gratis information om dina personuppgifter som har sparats och du har också rätt att rätta till, radera eller blockera den informationen.

TyresNET GmbH
Amalienstr. 71
80799 München
Tel .: +49 5 1187989259
Avgifter gäller och ställs in av ditt telefonselskap
Fax: +49 (0) 511/87 98 90 71
E-post: info@tyres.net

Visa datorsajten