Valda filter

Pirelli P Zero Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Pirelli P Zero Däck

Vi måste gå tillbaka till 80-talet för att känna till starten av Pirelli P Zero-projektet for rally. Det var 1986 som Lancia Delta S4 blev den första bilen att montera detta däck. Med tiden justeras också priser på Pirelli P Zero.

Priser på Pirelli P Zero

P ZERO pirellei, en milstolpe i utvecklingen av Pirelli-däckserien, är modellen som innehåller några av de mest kraftfulla modellerna på marknaden som standard. Det är ett riktmärke för serien "Ultra High Performance" (Super High Performance), tack vare den karakteristiska ritningen av den asymmetriska slitbanan, en idealisk modell för alla sportbilar och exklusiva bilar, samt ett bra alternativ för mellanklass-fordon med högre effekt. Därför kan du anta ett lite dyrare pris jämfört med liknande däck i samma kategori. Hur som helst får du vad du betalar för.

Pirelli P Zero - Fördelar utvecklade genom evolutionen.

P ZERO ™ är ett riktmärke för serien "Ultra High Performance", en idealisk modell för alla exklusiva sport- och personbilar, samt ett bra val för medelklass-fordon med högre effekt. Den asymmetriska slitbanan kännetecknar detta däck. Dess nya nanokomposit garanterar de högsta nivåerna av grepp och stabilitet. Däckets strukturella integritet förbättrar styrresponsen, något som är väsentligt inom sportbilskörning, vilket också säkerställer jämnt slitage av bandet.

Köp Pirelli P Zero däck

P ZERO ™, en milstolpe i utvecklingen av Pirelli-däckserien, är modellen som innehåller några av de mest kraftfulla modellerna på marknaden som standard. Det asymmetriska slitbanemönstret förbättrar bromsprestanda och ger bättre manövrerbarhet och kontroll. Den har också utmärkt beteende I våta förhållanden och ökad säkerhet i möjliga vattenplaningssituationer. Det går att köpa pirelli p zero på webben.

De S-formade tvärgående kanalerna på slitbanan gör det möjligt att minska den akustiska påverkan på passagerarkupén och ger ökad körkomfort. Pirelli p zero däck kombinerar enastående styrprecision, utmärkt bromsning, och god våtprestanda. Den är idealisk för användning både på vägen och på racerbanor.

Jämför upp till 4 produkter:

av 178
visa fler 20
av 178
Är en betald annons
Skrolla upp