Valda filter

Michelin Road 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Konstruktion

Michelin Road 5

Michelin Road 5 däck levererar verkligen. Detta tack vare tillämpningen av flera innovativa tekniker som blivit bättre från sin föregångare, Pilot Road 4.

Michelin däck road 5 representerar ett nytt steg i utbudet av däck för det franska varumärket för motorcyklar i detta segment, vilket inkluderar de bästsäljande. Dessutom, en familj av däck speciellt konstruerade för spårcyklar med helt asfaltanvändning. Priser på Michelin Road 5 ligger över den nuvarande Pilot Road 4, som finns kvar i katalogen som ett pålitligt, men billigare alternativ.

Innovativ teknik, olika gummiföreningar och innovativa sätt att skulptera mönstret leder till ett helt nytt däck. Det är inte en ren evolution av Pilot Road däcket, och bevis på detta är att det blir av med namnet "Pilot", som blir Road 5. Road 5 michelin definieras som ett däck som är utformat för väganvändning, och det utesluter inte ens enstaka körningar på bana.

Michelin road 5 däck hänvisar till formen på ritningen på hjulet. Formarna skrivs ut på metall, vilket möjliggör nya former av ritningar. För Road har rännorna avsedda att avlägsna vatten från marken en speciell form.

Om du "skär" ett däck ser du att ritningen vanligtvis har en "U" formning. När däcket steg på vatten kommer det in i det "U" så att det gör att gummit kan kontakta marken.

Under tiden kilometerna passerar minskar djupet på "U", och med det, mängden vatten som kan komma in. Det är anledningen till att ett däck som använts ett tag har mindre grepp i det våta än ett nytt. Michelin har löst detta problem på följande sätt: formen på spåren på Road 5 breddar sig i det nedre området. När det slits bort är spåret mer än kompenserar för bristen på djup.

Köp Michelin Road 5

Michelin Road 5 lyckas utjämna och till och med förbättra bromsning på den våta vägen till och med när det nått 5 000 kilometer slitage. Överraskande är det fortfarande bättre jämfört med en helt nya Michelin Pilot Road 4. Greppet är utmärkt under alla omständigheter, och däcket kan överföra greppförhållandena som det möter mycket bra. Du kan köpa michelin road 5 på webben.

Jämför upp till 4 produkter:

av 8
av 8
Är en betald annons
Skrolla upp