Valda filter

Michelin Energy Saver+ Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Michelin energy saver plus – Bra däck från en pålitlig tillverkare

När man köper ett däck från Michelin till sin bil, så vet man att man får ett däck som är pålitligt och av hög kvalitet. Den franska däcktillverkaren Michelin har nämligen funnits i branschen under en lång tid och byggt upp ett starkt varumärke. Energy saver plus från michelin är ännu ett i raden av kvalitetsdäck som din bil kan ha stor glädje av.

Michelin energy saver + har mängder med goda egenskaper

Michelin energy saver plus däck gör din bilkörning till ett nöje. Vid köp av Michelin energy saver plus kan du nämligen ta del av många goda egenskaper. Nedan följer ett axplock av dessa:

Eco N Grip – Denna teknologi innebär att däcket har en gummiblandning som gör att molekylernas sammanhållning förbättras och därmed blir däckets värme begränsat.

Bränslesnålt – Michelin energy saver + däck är ett prestandarikt däck som gör att du kan spara in en hel del pengar då du exempelvis kan spara upp till 60 liter bränsle om man jämför med däckets föregångare.

Hög säkerhet – Då däcket har utrustats med 10 % större kontaktyta, får man ett otroligt bra grepp som i sin tur leder till ökad säkerhet när du är ute på vägarna. Säkerhet är A och O ute på vägarna och därför är det viktigt att investera i ett däck som tillhandahåller bra säkerhet.

Hitta billiga michelin energy saver plus däck på internet

Priser på michelin energy saver plus kan variera beroende på om du köper ditt däck hos en fysisk däckfirma eller på internet. Vanligtvis hittar man ett lägre pris på michelin energy saver plus på internet då utbudet är större och den tuffa konkurrensen gör att återförsäljarna slåss om att få dig som kund, och därmed pressar sina priser. Det enklaste för dig är att söka på olika däckfirmor online och sedan jämföra priserna. Sedan är det bara att slå till där priset är som lägst, och med lite tur har du då även sparat en eller flera hundralappar.

Jämför upp till 4 produkter:

av 23
visa fler 3
av 23
Är en betald annons
Skrolla upp