Valda filter

Kumho Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Jämför, välj och köp Kumho däck från välrenommerade tillverkare!

Halvsekelserfarenhet av ett företag som vuxit upp i takt med sitt land kan inte gå förbi omärkligt. Kumho däck levererar varor i världsklass som bidrar till säkrare miljö.

Ljus sjö

Just så översätts namnet till denna reputerliga däcktillverkare från koreanska och företaget har blivit verkligen så lysande inom däckproduktion att det blivit en av 10 världens största däcktillverkare. Utmärkta köregenskaper, lång hållbarhet, brett utbud av olikartade lösningar är just det som företaget är känt för. Men hur började det och hur har allting utvecklats?

Kumho däck dök upp 1960i Sydkorea, när ett litet privat företag som grundades av Park In-Chon beslöt sig att producera omkring 20 däck per dag. Men på den tiden efter slut av Koreakriget 1950-53 växte bilindustri kraftigt och snabbt med ökande efterfrågan på bildelar och däck blev vanligaste förbrukningsdelar. Därför lät framgång av Kumho inte vänta på sig, eftersom det lyckades erbjuda bildäck till rimliga priser, så att om 5 år fick man se Kumho däck på internationella marknader. Precis då började Kumho samarbeta med en av världens ledande tillverkare av däck - Uniroyal vilket ledde till att Kumho införde nya tekniker och höjde tillverkningskvalitet. Efter att ha certifierats i USA:s transportmyndighet höll företaget på att växa upp med lansering av en ny fabrik för att tillfredställa ökad efterfråga. Medan man bredade ut tillverkningslinjer deltog Kumho aktivt i förbättring av kvalitet och utveckling av nya tekninker - det möjliggjörde sedan 1970-talet tillverka däck för stridsflyplaner. Framgångar i innovativ däcktillverkning ledde till att Kumho öppnade plånboken för forskningscentret i staden Coxon, så att företaget förstärkte sina krafter i kärnverksamhet - däcktillverkning.

Nutida Kumho däck och billiga sätt att komma åt dem.

En rad av triumferade framgångar för företaget fortsatte även på 1990-talet, när däcktillverkare valdes som huvudleverantör för däckmontering för exporterande bilar hos General Motors. Precis då arbetade Kumho för att förse tävlingsbilar med högprestandig däck, såsom dess främsta utveckling höghastighetsdäck om 32 tum i diameter. Alla dessa framsteg gjorde företaget känt och dess utvecklingar införlivades i hela uppsjö av högkvalitativa och hållbara Kumho däck till rimliga priser. Till skillnad från en vanlig däckbutik som justerar sina priser för utvalda däck för att förbli konkurrenskraftig men bevarar högre priser på andra däckmodeller för att tjäna, erbjuder vår sajt samma däck från Kumho, men med logisk rangordning av priserbjudanden från olika svenska butiker för att välja inte bara däckmodell, utan också dess pris!

Pålitliga Kumho däck som förtrollar med priset!

Letar du efter en lämplig modell av Kumho däck? Troligen hittar du den utan problem, eftersom däcktillverkarens produktion är anpassad mot varje kund och dennes behov.

Stilla sjön med dundersucce.

En av världens tio största däcktillverkare från Sydkorea producerar mer än 50 miljoner däck årligen på fabriker i 3 länder och de blir snabbt sålda, eftersom hög kvalitet erbjuds till rimligt pris. Innovationer skapas och testas genom att skapa racer- och rallydäck och leverera de för Formel 1 och andra välkända kappkörningar, som gör det möjligt att avancerad teknik är testad i hårdaste körförhållanden för att bli införd i enskilda Kumho däck för vanliga fordon, tillgängliga i mer än 180 länder. Men företaget med namn ”lugn sjö” började sin verksamhet 1960 med tillverkning av enbart 20 däck dagligen. Men det var inte speciellt lönsammt, eftersom dåvarande efterfrågan var låg. I takt med ekonomisk utveckling av Sydkorea och i sin tur ökade användning av personbilar blir Kumho däck mycket eftertraktade och med tiden inte bara i Sydkorea. Företagets produkter var inte det enda möjliga alternativet som fanns, eftersom konkurrenter var på sin vakt då. Företaget inte bara expanderade sig, utan arbetade hårt på att förbättra bilägarnas körupplevelser och göra dem säkra vid olika klimat- och väderförhållanden. Dessutom nya utmanningar skrämde aldrig företagets ledning och så småningom det presenterade nya lösningar, såsom miljödäck för miljövänner och sparsamma förare.

Enastående Kumho däck för varje förare

Det är välkänt att koreaner är hårt arbetande och det tillsammans med mer än 50 år framgångsrikt arbete bakom ryggen gav alltid utmärkta resultat. Framgången uppnås tack vare bredaste utbudet av alla möjliga Kumho däck för nästan varje fordonstyp med speciell tanke på dess användningsområde. För personbilar erbjuds några modeller av beprövade sommardäck, såsom Ecsta däck för högpresterande bilar som kräver extra grepp om både torrt och våt vägunderlag och skydd för dyrbara fälgar, eller standarda Solus däck för vanlig användning för småbilar till angenämt pris, eller Ecowing däck av senaste generation som har optimerat rullmotsånd och låga bullernivåer. När bilägare behöver säkerställa nödvändigt grepp och säkerhet på vinterväg till rimligt pris, så levererar KW serien det, men så fort man börjar behöva något extra om vinter, så bör man titta närmare på europeiska vinterdäck I’ZEN KW27 eller KW 23 som ger möjlighet för bilägare till sportbilar att inte avstå från sportligt beteende på vintervägar och ha jämförda köregenskaper som på sommar. Modeller av Kumho däck Ice Power KW21 och I’ZEN KW31 erbjuder ännu mer optimerat grepp om snö- och istäckta vägar med hjälp av djupare lameller och friktionspartiklar i däckens gummisammansättning. Så du har verkligen stort utbud och kan hos oss även välja det bästa priset bland välrenommerade svenska däckbutiker!

Jämför upp till 4 produkter:

av 1462
visa fler 20
av 1462
Är en betald annons
Skrolla upp