Valda filter

Michelin Pilot Sport 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin Pilot Sport 3 däck är tillverkade för fart

Kör du sportigt och med hög prestanda? Då är det här däcket för dig och din bil. Michelin Pilot Sport 3 har utvecklats med åratal av Formel 1-erfarenhet i ryggen och erbjuder dig såväl hög kvalitet som utmärkt hantering. Med en tillverkare som Michelin kan du vara säker på att ditt däck har tillverkats med hjälp av den nyaste tekniken.

Bra grepp och kortare bromssträcka

Med Michelin Pilot Sport 3 däck presenterades för första gången Green-X-märkningen på ett sprotdäck. Gummiblandningen Green Power Compound är miljövänligt, energieffektivt och ger en lång livslängd. Med ett minskat rullmotstånd och en lägre bullernivå är det här ett däck som skyddar dina öron och minskar dina utgifter. Genom sitt Anti-Surf system har däcket en förkortad bromssträcka och en bättre väghållning i kurvor på vått underlag. Det här däcket har allt du kan tänkas önska dig av ett sportdäck och mer därtill. Vi förväntar oss hög kvalitet av en tillverkare så som Michelin och Pilot Sport 3 gör oss inte besvikna.

Dina däck är avgörande

Att köra säkert innebär inte bara att hålla hastigheter och avstånd, det innebär också att du bör kunna bromsa in så snabbt som möjligt och kunna veja utan att tappa kontrollen. Därför är ditt val av däck avgörande i många potentiella situationer. För att hålla dig och dina passagerare så säker som möjligt vill du ha ett däck som kan prestera bra i alla lägen. Kom också ihåg att använda rätt däck för säsongen. För att förlänga hållbarheten på dina nya Michelin Pilot Sport 3 kan du förvara dem mörkt, svalt och torrt. På så vis kan du köra säkert under flera säsonger framöver.

Jämför upp till 4 produkter:

av 13
av 13
Är en betald annons
Skrolla upp