Valda filter

Nexen Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Nexen däck

Beställ Nexen däck billigt från koreanska tillverkaren

Nexen däck är produkt av 70 års oupphörlig utveckling och tillverkning av bildäck som har blivit pålitligt stöd av varje bilägare.

Tillverkare som vet hur man bygger kvalitetsdäck

Däck utgör vardagliga bildelar som de flesta människor inte tänker på hur de är byggda. Men Nexen har tekniska expertis inom däckkontruktion och de vet vad händer vid körning i varje däck, vilket tillåter dem skapa en högkvalitativ produkt. Men allt började för många år sedan, när 1942 grundades en okänd koreanska däcktillverkare. På ganska kort tid kunde Nexen utveckla sin första däck som hade hög prestanda, säkerhet och prisvärde i ett – just det som behövdes för en attraktiv däckmodell. Att Nexen däck kunde på kort tid tillgodose behov av hemmamarknaden blev bara början, följande framsteg lät leverera däcken som originalutrustning till fordonstillverkare som monterade dem på fälgar. Tillverkare är erkänd som ett kvalitetsmärke tack vare oöverträffad design, optimal teknik och omtankte om kundernas säkerhet. Nexen har fått en häpnadsväckande erfarenhet av att leverera kvalitetsdäck till världen. Strikt kvalitet och prestandatester som Nexen däck undergår, förtjänar förtroende av ledande biltillverkare - som vet att fordons komfort och prestanda är direkt kopplade med dessa däck. Det bevisar också ett antal prestigefyllda priser från olika länder som håller Nexen på samma ställning som andra världens ledande däckktilverkare.

Nexen däck i närmare översyn

Nexen erbjuder ett komplett utbud av däck i 27 slitbanemönster. Varje däck är genomsyrad av erfarenthet och omtakte om förare, oavsett om man letar efter högprestandiga däck, för lätta lastbilar eller vinterkörning - eller helt enkelt kvalitativa sommardäck. Nexen däck CP (321, 521, 641, 661 modeller) erbjuds för personbilar och SUVar, som levererar utmärkt kurvstabilitet, tyst körning, utmärkt grepp och förminskat slitage tack vare inveckad gummiblandning och självlåsande lameller. Modellinje Nfera är skapad för höghastighets körning och med brett och assymtriskt mönster ger förbättrade köregenskapet på våtväglag. För terrängbilar finns Roadian MT som ger hög dragkraft på lerigt, snöigt väglag och styva klackar för extra hållbarhet. Vilket Nexen däck du än behöver kan du köpa det till lägsta priset hos oss.

Välj förstklassiga Nexen däck med 70 års erfarenhet bakom ryggen!

Nexen däck är produkt av koreanska däckföretag som utvecklar sig i takt med utveckling av hela världen och alltid anpassar sig för kundernas ökade krav.

Nästa sekel

Bolaget sysslar med bil-, lastbilsdäck under nästan 70 år i Sydkorea med direkta konkurrenter på inhemska marknaden som Hankook och Kumho, vilket har alltid uppmanat Nexen att växa till. Bolaget grundades 1942 som Heung-A Tire Co., men lanserade första däck enbart 1956 och blev ledande tillverkare hemma som gjorde märkliga insatser i däckindustri såsom utveckling av Sydkoreas första däck med riktade V-formade slitbanemönster. 2000 bytte bolaget namn till Nexen Tire Corporation som betydde nästa sekel (av Next Century – NexEn). Samma tiotal betecknades däcktillverkare med patent för tekniken att tillverka nanokomposita Nexen däck av gummiskiktat silikat. 2006 hade de slutfört utvecklingen av nya däck med UHP och vinter LTR / SUV slitbanemönster. Ökad efterfrågan på Nexen produkter tvingade företaget att öppna ännu en däckfabrik i Qingdao, Kina 2007. Tillsammans med det lyckades Nexen att erövra 20% inhemska marknaden. Över 2000 anställda som arbetar på bolagets fabriker gör det möjligt att sälja Nexen däck till över 130 länder så att även Porsche Cayenne bilar utrustas med deras däck.

Prestation av Nexen däck

Nexen erbjuder mer än 30 olika däckmodeller, oavsett om man letar efter hög prestanda, 4x4 användning, vinterkörning. Till att börja med CP641 – billigaste komfortdäck, som ger fordon utmärkt beteende på våt väglag med minskade rullmotstånd och ljudnivåer, N8000 för högpresterande bilar med extra krav på kurvstabilitet, N’ BLUE ECO – miljödäck med avancerat silikat gummiblandning för lägre rullmotstånd och mindre utsläpp. Dessa och andra Nexen däck för SUVar och skåpbilar säljer svenska butiker, men pga. olika priser, betalnings- och fraktvillkor tillrådes det använda vår webbplats som visar hela listan med priserbjudanden och villkor för ett specifikt däck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 1452
visa fler 20
av 1452
Är en betald annons
Skrolla upp