Valda filter

Michelin Alpin 6 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Vinterdäck från Michelin kan man alltid lita på

Om någon skulle be en svensk att nämna en däcktillverkare, så är troligen Michelin det varumärke som de flesta av oss skulle komma att tänka på först. Den franska däcktillverkaren har nämligen tagit en plats i våra hjärnor som ett säkert alternativ när vi ska välja nya däck. Man vet vad man får med Michelin, nämligen kvalitet, erfarenhet och en bekväm körupplevelse. Alpin 6 michelin är ännu ett bevis på att Michelin inte har stagnerat i sin utveckling.

Michelin alpin 6 – ren körglädje

Med michelin alpin 6 däck får du ett vinterdäck som har allt du behöver för att klara av vintern på bästa sätt. Däcket ger dig som förare en ypperlig kontroll, och framkomligheten på snöigt underlag är optimal. En lite speciell egenskap du får vid ett köp av michelin alpin 6, är ett däckmönster som utvidgar sig ju mer däcket används. Det beror på gummiblandningen Traction Booster Compound som kort och gott gör att väggreppet förstärks i takt med att däcket används. Notera att det inte gäller för evigt utan att slitage även förekommer på detta däck, precis som för alla andra. Däcket har även en låg bullernivå, vilket är relativt ovanligt för vinterdäck. Men det är ju bara att tacka och ta emot då du kan njuta desto mer av en behaglig biltur utan massa onödigt buller.

Däck är inte billigt men man kan ändå hitta michelin alpin 6 till ett förmånligt pris

Michelin är ett kvalitetsmärke, och det i sin tur innebär att deras däck inte ligger i den billigaste prisklassen. Trots det kan man få tag i billiga michelin alpin 6 däck om man bara anstränger sig lite. För att få ett bra pris på michelin alpin 6 bör man ha lite kyla och tålamod. Man ska inte köpa av första bästa återförsäljare, såvida man inte vill betala mer än man behöver. De flesta vill inte det, och därför kan det vara bra att gå ut på internet och jämföra priserna hos olika återförsäljare. Gör du det så kommer du garanterat att kunna pressa ner däckutgiften till ett minimum och därmed spara lite pengar till roligare saker. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 33
visa fler 13
av 33
Är en betald annons
Skrolla upp