14 Bästa Körmusiken

Musik och körning går tillsammans som jordnötssmör och gelé. De kan till och med vara ett bättre par, eftersom det är svårt att få en bra körning utan en bra sång som åtföljer den.

Dessa dagar är det helt naturligt att koppla in din telefons musik till din bil. Oavsett om din bil har inbyggda Bluetooth-funktioner, ett extrauttag eller bara en enhet som du tog av Amazon för trådlös anslutning, är dina körlåtar 100% nödvändiga för en bra resa.

Precis som allt i livet så kan de gamla godingarna bli, väl, gamla. Därför har vi gått igenom Spotify för att hitta de bästa kör-spellistorna vi kunde hitta.

Missade vi någon du älskar? Berätta för oss i kommentatorsfältet nedan!

För stunderna när du kör på den långa motorvägen...

1. Föreställ dig detta: Du kör ner Highway 1 med den öppna vägen framför dig och Stilla havet till höger. Med "Wildflowers" av Tom Petty kommer igenom högtalarna, kan det här bara vara den perfekta dagen ...

2. Låt dig inte lura av namnet på den här spellistan - den här är perfekt även på dagtid. Vi rekommenderar starkt "ocean eyes" av Billie Eilish för en förändring av takt medan du glider fram.

3. Night Drive har en samling raspiga sånger och underbara ballader för att ta dig igenom en lång körning. Lyssna på "Cherry Wine (live)" av Hozier för sträckan framför dig.

För stunderna när du behöver rocka till det ordentligt bakom ratten…

4. Var ska man ens börja? Människor har kört till dessa sånger i årtionden. Det är verkligen omöjligt att gå fel med “Mustang Sally” av Buddy Guy kommandes genom högtalarna.

5. Med några rockklassiker blandade med tidiga 2000-tals hits, så finns det något för alla att digga till. Kör ”Seven Nation Army” av the White Stripes på högsta volym.

6. En spellista som har “Left Hand Free” av alt-J nära toppen är en spellista värdiga att spela. Den perfekta blandningen av musik att rocka till medan du lever livet i snabbfilen.

För de stunder du är sugen på hitlåtar på din resa…

7. Ibland vill man bara hora något nytt som inte alltid hamnar på radiotoppens pop-hitlista. Driving songs-spellistan kommer ge dig det utan allt det extra. Rocka till ”Stargazing” av Kygo när du kommer in i bilen.

8. Kanske är det de radiodängorna är vad du letar efter – utan all reklam självklart. Det är nästan omöjligt att inte sjunga med till ”Havana” av Camila Cabello, så släpp loss nästa gång du är bakom ratten.

För de stunder du bara vill ha den perfekta låtblandningen för vägen framför…

9. En bra blandning av musik som sträcker sig årtionden. Driving Commute kommer ge dig allt från ”Mr. Brightside” av the Killers till ”S.O.B.” av Nathaniel Rateliff och the Nightsweats.

10. Tro inte att vi glömt den perfekta musiken för när man kör genom fält efter fält – lite bra countrymusik. Heartland Drive samlar countryhits med klassisk rock för den perfekta mixen av musik att förlora dig själv i. Börja med ”Traveller” av Chris Stapleton och fortsätt därifrån.

11. Med nyare sånger tillsammans med bra låtar du aldrig hört talas om, så kan du inte gå fel med Morning Commute. Var säker på att köra ”Chateau” av Angus & Julia Stone på dina högtalare.

För den ultimata serenadsessionen medan du är på roadtrip…

12. Alla ord till Smash Mouths ”All Star”-

13. Det var utmattande när dessa låtar först kom, men det är någonting med att veta alla ord till sången du totalt glömt. Vi tillhör dem som tycker att ingen åktur är komplett utan ”Iris” av the Goo Goo Dolls

För pendlaren som försöker hålla sig lugn och avslappnad…

14. Avrunda denna lista med den perfekta musiken att slappna av till när den där Priusen åker förbi dig – Calm Classics. Du kan inte gå fel med ”Diana” av Aaron Zigman, då det inte tar en Mozart att höra det melankoliska ljudet som slutar i hoppfullhet genom pianotangenterna.  

Bonus!

Jo, den bästa musiken till bilisten är fortfarande ljudet av sina nya däck, eller hur? Då har vi något att erbjuda dig:

Bredd: Höjd: Diameter:
Hastighetsindex:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Svara på: {{replyComment.author}}
Alla fält är obligatoriska
Kommentar skickades med framgång

Skrolla upp