Valda filter

Michelin CrossClimate + Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

MICHELIN CrossClimate+  

Här hittar vi ett perfekt sommardäck som fungerar perfekt för de nordiska länderna, vi pratar om MICHELIN CrossClimate+. Det här däcket står för bra säkerhet och funkar för tidig vår och sen höst. Detta är så klart en trygghet för de som åker på vägarna i norden och under dessa årstider. MICHELIN CrossClimate+ har ett riktigt bra prestanda när det kommer till att köra på sommarvägar.

Räkna även med riktigt fina bromsegenskaper med CroosClimate plus, oavsett om du kör på torrt eller vått väglag. CrossClimate+ Michelin däck följer även EU:s märkning och A-klass som gäller för bromsning på vått väglag. Du kan även räkna med en lång bra livslängd och ger dig på så sätt mer värde för pengarna. Det här däcket är ett sommardäck som presterar bra under rätt omständigheter och går att bruka under 1 december till 32 mars och undantagsfall beroende på väder, så klart.

Med MICHELIN CrossClimate+ däck får du:

  • Lång livslängd
  • En A-klassad bromsnivå vid vått väglag
  • Ett kanongrepp vid varierande väder
  • Ger optimerad bränsleförbrukning

Det är även ett däck som du kan räkna med på grusväg eller på gräs. Det finns även de som rapporterar om att däcken är tysta när de rullar och någon att vara uppmärksam på när man väljer däck.

Hos däck-online så hittar du MICHELIN CrossClimate+ pris, service och tillgänglighet. Detta är alltså 2016 års nyhet som funkar på både vår och höst även om det är ett sommardäck. Och man kan säga att det är anpassat efter nordiska förhållanden när det kommer till väder.

När du köper det här däcket får du mycket för pengarna, bra värde då däcket har bra och lång livslängd och du har även A-klassning från EU som gör att du kan känna dig trygg även om det är vid halt underlag och mycket regn på vägarna.

Jämför upp till 4 produkter:

av 28
visa fler 8
av 28
Är en betald annons
Skrolla upp