Valda filter

Michelin Power Cup 2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Konstruktion

Michelin Power Cup 2 däck

För förare med de mest kraftfulla maskinera - Bästa priser på Michelin Power Cup 2 däck hittar du här!

Power Cup 2 Michelin är konstruerade för de mest kraftfulla motorcyklarna. Det är ett däck designat för 95% spåranvändning, och därav godkänd för körning på allmän väg. Enkelt uttryckt är Michelin Power Cup 2 en landsvägsversion av Michelin Power Slick 2 som endast får köras på bana.

Viktigaste egenskaperna för Michelin Power Cup 2:

  • Konstruerad för högeffektiva motorcyklar.
  • 95% spår-/5% gatanvändning - mindre än 5% spårförhållande.
  • Konstruerad för användning med eller utan däckvärmare.
  • 2CT-teknik med dubbla sammansättningar.
  • ACT + teknik för adaptiv hölje.
  • SCT syntetisk komponentteknik.
  • (W) -klassificerad för hastigheter över 270 km/h.

Michelin utvecklade Power Cup 2 för en säker och förutsägbar användning både med och utan däckvärmare. Uppvärmningsperioderna är korta så en däckvärmare krävs inte. Lägger man dock till en kommer man att nå Power Cup 2 däckens övre gränser för grepp ännu snabbare. Hantering är kommunikativ med liten, dock krävs ingen ingen specifik anpassning. Däckets spårförhållande är mindre än 5% och har en dubbelt sammansatt konstruktion, vilket ger en tätare, mer robust slitbanemassa mot marken för att klara aggressiv broms- och gasapplikation. Medan en mjukare sammansättning ökar greppet på däckets axel. Adaptive Casing Technology (ACT) matchar dessa höga nivåer av torrt grepp med kommunikativ respons från slaktkroppen och sidoväggen i alla lutningsvinklar. Dessa däck ger en körupplevelse utöver det vanliga, som tidigare enbart varit möjligt på bana. Tveka inte - köp Michelin Power Cup 2 redan idag.

Michelin Power Cup 2 pris

Här nedan listar vi återförsäljare så att du enkelt kan hitta billiga Michelin Power Cup 2 däck och jämföra olika erbjudanden och alternativ på däcken. Hitta bästa pris - Michelin Power Cup 2 kommer göra din åkning till ett ännu större nöje.

Jämför upp till 4 produkter:

av 4
av 4
Är en betald annons
Skrolla upp