Valda filter

Michelin X-Ice Snow Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin X Ice Snow - utmärkta vinterdäck för nordiska vägar

Michelin x ice snow däck är ett bra val för dig som vill ha trygga vinterdäck för körning på nordiska vägbanor. Med dessa däck minskar du risken för vattenplaning på osäkra vägbanor samtidigt som du garanterat får däck med lång livslängd.

Ett riktigt bra Michelin X Ice Snow pris

Däck av hög kvalitet associeras ofta med ett högt pris. Faktum är dock att du kan köpa billiga michelin x ice snow däck och uppleva kvaliteten under lång tid framöver. För ungefär 1900 kronor per däck betalar du för trygghet, stabilitet och kvalitet, något du aldrig vill kompromissa med när du kör på vintervägar med osäkert underlag.

Hög prestanda på såväl is som snö med Michelin X Ice Snow

Med x ice snow michelin får du extremt hög prestanda på dina däck, varje gång du kör, oavsett hur mycket du kör. Denna uppdaterade version erbjuder ett avsevärt förbättrat grepp på såväl is som slask och snö. Med ökat resistens mot vädrets påfrestningar håller däcken minst en vinter längre och med utmärkta priser på michelin x ice snow är det helt enkelt en investering du inte vill missa.

En innovativ gummiblandning och den senaste tekniken

Det är inte bara ditt pris michelin x ice snow som sticker ut, utan även hur tillverkaren har använt den senaste tekniken vid framtagningen av dessa däck. Den innovativa gummiblandningen Flex-Ice 2.0 är nästa generations silicabaserade gummiblandning som är designad för bibehållen flexibilitet även när väderleken är mycket kall. Styva polymerbaserade partiklar är integrerade i blandningen och skapar en mikrorå yta vilken ger ett bättre grepp på både is och snö.
Däcken har en bredd på 215, en höjd på 55 och en diameter på 17. Belastningsindex ligger på 98 vilket är mycket bra. Det v-formade däckmönstret är utvecklat för optimalt grepp om vintern, oavsett väglag. Mönsterspåren ökar dessutom i bredd för att bättre hantera slask och snö.

Säkrare bilkörning med en kortare bromssträcka i vinter med Michelin X Ice Snow

Detta är ett riktigt bra däckval för alla som vill köra säkert i vinter. Ett bra exempel på detta är att däcken vid 4 mm mönsterdjup, vilket motsvarar hela tre vintrars körning, är bromssträckan ändå 1,7 m kortare än den genomsnittliga hos konkurrenterna. Dessa däck är ett kostnadseffektivt val med hög genomgående kvalitet. Köp michelin x ice snow idag för att ta dig tryggt från punkt A till B i vinter.

Jämför upp till 4 produkter:

av 76
visa fler 20
av 76
Är en betald annons
Skrolla upp