Valda filter

Michelin Primacy 4 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin Primacy 4

Nya Michelin Primacy 4 har funnits på marknaden sedan sista januari 2018. Dessa däck är hörnstenen i det franska företaget för att vara dess bästsäljande modell.

Med en annan kemisk struktur, en omdesignad ritning, och nya sammansättningar, har Michelin ett motto om "säkerhet från den första till den sista kilometern."

Fördelen med Michelin Primacy 4-däck

Primacy 4 michelin är det perfekta däcket för de flesta resenärer på grund sin långvariga prestanda, eftersom den håller denna upp till 18 000 kilometer mer än konkurrenterna

Den har en utmärkt bromsprestanda på våt mark, från första användningen till indikatorn för lagligt slitage.

Tack vare sin nya mätare är det lätt att bestämma slitagenivån för varje däck

Förbättrad struktur för längre livslängd

Tack vare sin nya design tillåter Michelins Primacy 4 en hög nivå av vattenavlägsnande även vid slitage, vilket ökar dess greppnivå vid våt mark.

MICHELIN PRIMACY 4-däcket är tillverkat med en optimerad struktur som hjälper till att avlägsna 22% mer vattenvolym än föregångaren. Denna nya struktur ger exceptionell vidhäftning på våt mark, även om däcket är slitet.

Slitageindikator

Förutom den traditionella slitageindikatorn har Michelin lagt till ett märke på undersidan av däckspåren på slitbanan, vilket gör att du kan identifiera när dina däck behöver bytas.

Hur det känns att köra med Michelin Primacy 4 & priser på michelin primacy 4

Angående Primacy 3 har dessa nya Michelin Primacy 4 varierat både i sin sammansättning och i sin struktur.

Köp Michelin primacy 4-däck och du kommer snart se att de ser de ut som samma däck. Spåren på dess ritning har dock en kvadratisk form, mer i U istället för V. På så sätt ökas tömningen av vatten med 22% och upprätthålls under kilometerna.

Dessutom, för att förbättra däckets kontakt med asfalten under våta förhållanden, har Michelin introducerat en ny generation elastomerer som bibehåller greppet även om temperaturen sjunker och fuktigheten stiger. Detta är bra med tanke på det överkomliga priset på Michelin Primacy 4.

Rullande längs smala och slingriga vägar, är michelin däck Primacy 4 värdiga i sin kategori som ett riktmärke på marknaden för de bästa däcken. Det känns neutralt, förutsägbart, med ett grepp som bekvämt kan överskrida gränserna för de västra vägarna. De är ädla i sina reaktioner, oavsett hur mycket vi vill kittla dem med konventionell turism. Inte ens i regnet hittar vi några problem. Dessutom tjuter inte hjulen vid stark bromsning.

Vid snabb körning utför Primacy 4 det förväntade arbetet. Du kommer att uppleva en anmärkningsvärd körkomfort och en liten minskning av rullningsbrus på 2 decibel mindre än den tidigare modellen, som redan var ganska tyst. Du hittar michelin primacy 4 på webben.

Jämför upp till 4 produkter:

av 133
visa fler 20
av 133
Är en betald annons
Skrolla upp