Valda filter

Regummerade Vinterdäck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Kort om regummerade vinterdäck

Det finns både regummerade däck vinterdäck och sommardäck, men det rekommenderas inte alltid med regummerade vinterdäck personbil om man kör i de norra delarna av landet. Isiga vägar och tung snö kräver ett mycket bra väggrepp och för att uppnå det kan man behöva köpa helt nya vinterdäck istället. Det går dock att köpa regummerade vinterdäck med dubbar som passar bättre till kallare områden. Idag är de regummerade däcken bättre än var de var i början när de först kom ut på marknaden och många gånger fungerar de precis lika bra som nya vinterdäck.

Vem är bäst på att regummera vinterdäck?

Vilken verkstad har marknadens bästa regummerade vinterdäck? Idag går det att köpa regummerade vinterdäck online och det kan även finnas lokala verkstäder som regummerar däck. Nästan alla däckstommar som är av god kvalitet och som inte har några skador kan regummeras. Däckstommen är viktig för hur bra regummeringen blir och man ska därför inte köpa regummerade vinterdäck där grundkvaliteten lämnar något att önska. Har man bra däckstommar av ett märke i medelklassen eller den dyrare klassen kan det regummeras på en lokal verkstad. Äger man inga däckstommar så kan man köpa kompletta regummerade vinterdäck online. Bra regummerade däck kan vara tillverkade i Sverige, Tyskland eller något annat europeiskt land.

Ofta har regummerade däck pris som slår nya däck

Fördelen med regummerade vinterdäck personbil är att det kostar mycket mindre än om man köper helt nya däck. Men inte bara för plånboken, utan även för miljön. Eftersom däckstommen återanvänds och endast slitytan ersätts så kan priserna hållas nere. Det går även att regummera däckstommen flera gånger, så länge som den är i fortsatt bra skick och utan skador. Ofta kan man köpa regummerade vinterdäck för så lite som 30-50 procent av priset för nya vinterdäck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 113
visa fler 20
av 113
Är en betald annons
Skrolla upp