Valda filter

Michelin Latitude Cross Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin – ett varumärke med lång erfarenhet

Den franska däcktillverkaren Michelin kan nog anses vara den däcktillverkare som är mest känd innanför Sveriges gränser. Till stor del på grund av företagets maskot Bibendum, men som vi i Sverige oftast bara kallar för ”Michelingubben”. Denna maskot skapades faktiskt redan år 1898! Michelin grundades år 1889, vilket innebär att det finns erfarenhet och kunskap i företaget som gjort att de har varit ledande inom branschen i många år. Ytterligare ett bevis på det är skapandet av Michelin latitude cross däck som är ett pålitligt däck som är tillverkat speciellt för fyrhjulsdrivna bilar och crossover.

Michelin latitude cross = Multifunktionalitet

Latitude cross från Michelin har flera egenskaper som gör din körning väldigt bekväm och som samtidigt gör däcket till en prisvärd investering. Däcket kan bland annat stoltsera med bra:

  • Mönsterutformning – Mönstret på däckets slitbana är skapat för att ge en progressiv kontakt mellan däcket och vägytan. Det i sin tur gör att ljudnivån minimeras.
  • Däckmönster – Däcket har många mönsterspår och kanter som gör att man får en fantastisk drivförmåga när det är halt underlag.
  • Gummiblandning – Däcket är designat för körning på landsväg, men tack vare den terränganpassade gummiblandningen är det även möjligt att köra i terräng. Gummiblandningen gör även att slitaget minskar vid körning på alla slags vägar samt när du kör med last.

Vid köp av Michelin latitude cross får man med andra ord ett mångsidigt däck som med fördel kan nyttjas både på landsväg och i terräng. Att man dessutom får en lång livslängd, bra komfort och hög kvalitet gör knappast saken sämre.

Michelin latitude cross pris

Var ska man då köpa Michelin latitude cross? Vill man ha bra priser på Michelin latitude cross så ska man inte slå till hos första bästa återförsäljare. Däck är i allmänhet en dyr utgift och billiga Michelin latitude cross däck växer inte på träd. Men med lite smarthet, finess och tålamod så kan man i slutändan få ett bra pris på sina Michelin latitude cross. Så länge inte däckverkstäderna har kampanjer, så hittar man oftast däcken billigare online. Sök efter vilka återförsäljare som säljer däcket och granska priserna noga för att hitta det bästa priset. Men glöm inte att räkna in eventuell leveranskostnad i priset, då det inte nödvändigtvis behöver vara den återförsäljare som har lägst pris på själva däcket som är billigast i slutändan.

Jämför upp till 4 produkter:

av 39
visa fler 19
av 39
Är en betald annons
Skrolla upp