Valda filter

Michelin Alpin 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Vintern är räddad med michelin alpin 5

Varje år är det samma visa, man ska byta till vinterdäck. Det är ingen rolig uppgift och många väljer därför att leja ut den till en däckverkstad mot en mindre kostnad. Ibland står man även där med ett däck som är för slitet för att garantera säkerheten under vintern, och då har man inget annat val än att köpa ett par nya. Michelin alpin 5 däck är då ett alternativ som kan göra att du får en lugn och skön vinter ute på vägarna.

Varför ska man välja Michelin alpin 5?

Med alpin 5 michelin får du ett kvalitetsdäck med en ny däckmönsterdesign. Denna design gör att du får fantastiska bromsegenskaper på alla underlag, och i synnerhet under vinterväglag där bromssträckan är ytterst avgörande. Köp Michelin alpin 5 så får du dessutom ett däck med:

  • Fler mönsterblock
  • Fler lameller
  • Öppnare mönster

Ovanstående är i jämförelse med däckets föregångare, vilket innebär att Michelin har tagit sitt michelin alpin 5 ännu ett steg längre när det gäller kvalitet och prestanda. Dessutom får man ett väggrepp som är väldigt bra på våta väglag på grund av att riktningen på mönsterkanalerna är justerade för att de ska kunna dränera slask och vatten på optimalt sätt.

Kan man få michelin alpin 5 till ett bra pris?

Att få tag på billiga michelin alpin 5 däck kan vara en utmaning. Däcken är förvisso billiga med tanke på alla de egenskaperna man får vid köp av däcket. Dock kan priserna på michelin alpin 5 variera ganska kraftigt, och är man bara lite trägen så kan man med stor sannolikhet pressa ner priserna ett par hundralappar. Men hur gör man det? Det bästa är att jämföra priserna på däcket på internet. Precis som med lån och försäkringar, kan man även hitta samma däck till olika pris beroende på återförsäljare. Sök och skriv ner priserna och välj sedan den butik eller återförsäljare som kan tillhandahålla däcket till ett så bra pris som möjligt.

Jämför upp till 4 produkter:

av 11
av 11
Är en betald annons
Skrolla upp