Valda filter

Fälgar

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

hjulstorlek

fälgar index

Säljare


Varumärke


Visa allt

Varför man köper fälgar online

Fordons hjul fyller inte bara praktisk funktion att stödja bilen i rörelse och överföra driv- och bromskrafter som låter köra, utan även estetiskt ändamål. Därför byter man fälgar inte bara när de slits sönder, utan när man vill ändra bilens utseende lite. I så fall är det viktigt att hitta den pålitliga och kunniga fälgspecialisten. Men alla bilbutiker som säljer fälgar och däck i din stad är troligen inte öppna dygnet runt och även inte varje dag. Därför om det slog dig plötsligt i nattetid eller på en helg att köpa hjul med viss mönster som skulle se ut jättefint, så behöver du inte vänta tills närmaste butik öppnas – istället besök dack-online.com, välj bland tusentals modeller eller mata in bilens registreringsnummer och bläddra över de fälgar online som passar just din bil efter bultmönster.

Är det möjligt då att köpa billiga fälgar?

Man kan tänka sig att den online däckbutik som säljer fälgar dygnet runt begär högre priser för det, men det är helt fel påstående. De svenska butiker som säljer fälgar online har ingen levande butik, som skulle behöva betala någon hyresavgift för anläggningar och lön till deras biträden. All visning, val och betalning sker på nätet, och som resultat får man riktigt billiga fälgar online. Hos dack-online.com går det att blunda i lockande påståenden och annonser av olika butiker och förvissa sig med egna ögon vilka priserbjudanden svenska däckbutiker har i verkligheten och fatta sitt beslut på grundval av fördelar som de erbjuder – vare sig snabbaste leveransen eller lämpligt betalningssätt.

Utbud av fälgar

När man tänker välja bästa fälgar för sin personbil, så bör man överväga två kriterier – tillförlitlig konstruktion, samt stiligt och tjusigt utseende. Med dessa egenskaper kan skryta de fälgar som säljs hos oss. Vid jakt efter billiga fälgar kan rekommenderas att titta närmare på Image varumärke som erbjuder premium fälgar med snygg design till lågt pris. Ifall man behöver gamla goda stålfälgar för både bil och släpvagn beställ Kronprinz fälgar, som motsvarar originella hjul. Deras stålfälgar med flödesschemaform har mindre vikten och är innovativ lösning för anhängare av just stålhjul.

Specialfälgar för speciell användning

De som äger en dyr och lyxig bil eller laddad version av vanlig personbil behöver visst någonting utomordentligt som förträffar vanliga fälgar. Vi är glada att erbjuda dig OZ fälgar om du sysslar med tuning och vill överraska sina vänner med både bilens utseende och prestanda. De som uppskattar elegans väljer alltid specialfälgar, som Nitro Wheels levererar – ännu större fälgdiameter, sportligt utseende och förstklassig konstruktion. Älskare av SUVar och terrängbilar ska säkert inte gå förbi Ballistic Off Road fälgar med helt förbluffande design. Men nästan alla typer av designer kan erbjuda tillverkare av svenska fälg SvF som säljer heltgjutna lättmetallfälgar med många stiliga utföranden till både exklusiva och vanliga fordon. Dessutom går det att köpa både fälgar och däck hos oss för att utrusta fina fälgar med högpresterande däck av kända tillverkare.

Jämför upp till 4 produkter:

av 15647
visa fler 20
av 15647
Är en betald annons
Skrolla upp