Valda filter

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 är ett sommar-sportdäck lämpligt för sedan och sportfordon.

Eagle F1 Asymmetric 5 Goodyear däck funktioner

Goodyear Tire Eagle F1 Asymmetric 5-däcket är tillverkad av en ny högpresterande gummiblandning som erbjuder utmärkt grepp i vått väder utan att offra prestanda i torrt väder. Priser på goodyear eagle f1 asymmetric 5 är även förnuftiga. Låt oss titta mer på detaljerna nedan;

Tack vare ett kontaktområde utformat för att utvidgas under bromsning, har Eagle F1 Asymmetric 5 goodyear ett fotavtryck som ligger nära ett däck för banan. Denna inställning gör att våta bromssträckor reduceras betydligt med 4% per timme jämfört med föregångaren, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.

Prestandan hos Goodyear däck Eagle F1 Asymmetric 5 har optimerats genom att reducera böjningen när den har ett sidofokus. Dessa förbättringar möjliggör ett bättre grepp på torr mark och bättre precision i kruvor.

Styrkor hos Goodyear Tire Eagle F1 Asymmetric 5

  • Ny högpresterande sammansättning.
  • Vidhäftning på torr och våt mark.
  • Korta bromssträckor.
  • Stabilitet och körprecision.

Köp Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Under den senaste internationella bilsalongen i Genève, presenterade däcktillverkaren Goodyear sin nya generation av högpresterande Eagle F1-produkter, med vilken de förnyar sitt erbjudande inom UHP (Ultra High Performance)-segmentet och återvänder till UUHP (Ultra Ultra High Performance)-marknaden.

Goodyear Eagle F1-familjen består nu av Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 däck, som ersätter den välkända Asymmetric 3, och supersport-serien, som består av tre olika varianter beroende på däckens användning, med ett fokus mer på den vanliga asfaltsvägen. Goodyear eagle f1 asymmetric 5 på webben går att hittas.

Jämför upp till 4 produkter:

av 88
visa fler 20
av 88
Är en betald annons
Skrolla upp