Valda filter

Goodyear Eagle F1 Supersport Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear Eagle F1 SuperSport däck

Racinginspirerade sommardäck med överlägset grepp - Bästa priser på Goodyear Eagle F1 Supersport hittar du här!

Med mer än 60 års erfarenhet av att designa specialdäck för NASCAR tänjer Goodyear på gränsen med det nya racinginspirerade Eagle F1 Supersport-däcket. Med fyra speciella huvudtekniker har däcken egenskaper utöver det vanliga i form av ett överlägset grepp och hanteringsförmåga för lyxiga sportfordon, både på bana och på allmän väg.

Egenskaper för Goodyear Eagle F1 Supersport däck:

  • Dual Plus-teknik - Specialiserade kraftzoner utformade för att ge utmärkt prestanda på både våta och torra vägar med innovativa u-formade sammansättnignar.
  • Powerline-skyddsteknik - Med slitbanedeformationsskydd för att uppnå utmärkt bevarande av fotavtryck och stabilitet i höga hastigheter.
  • Power Shoulder-teknik - Designad med power shoulder-teknik med massivt stängt yttre mönster för mer smidig prestanda i torrt underlag samt bättre kurvtagning.
  • HighForce-konstruktionsteknik - Med superstyv sidoväggsdesign för förbättrad hantering och körstabilitet.
  • (XL) Extra förstärkt däck med extra hög bärkraft.
  • (Y) Gogkänt för hastigheter över 300 km/h.

Eagle F1 SuperSport drar nytta av Goodyears racingupplevelse för att ge överlägsen prestanda när det gäller grepp och hantering. Slitbanemönstret och däckskuldret är utformat för att ge lyhörd riktningsändring med effektiv kontroll i kurvor. En superstyv sidoväggsdesign förbättrar hanteringsprestandan utan att med det kompromissa med körkomforten. Eagle F1 Supersport är designad för torra väderförhållanden men med innovativa sammansättningar och avancerad Goodyear-teknik med optimering av slitbanedesign, kan däcken leverera både exceptionell våtbromsning och prestanda även när det kommer till våta väglag. Tveka inte, köp GoodYear Eagle F1 SuperSport redan idag.

Goodyear Eagle F1 SuperSport pris

För att de erbjudanden, olika storlekar och hitta billiga Goodyear Eagle F1 SuperSport däck har du kommit helt rätt. Här nedan listar vi återförsäljare så att du enkelt kan jämföra allt mellan villkor och pris - Goodyear Eagle F1 Supersport kommer inte göra dig besviken.

Jämför upp till 4 produkter:

av 78
visa fler 20
av 78
Är en betald annons
Skrolla upp