Valda filter

Goodyear UltraGrip 8 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Det finns inget dåligt väder, bara mer eller mindre lämpliga däck

Som rubriken lyder, så finns det inget dåligt väder men då vädret är opålitligt och snabbt kan förändras kan det vara svårt att hitta lämpliga däck. Trots att vädret är ytterst skiftande här i landet så finns det något som är ständigt återkommande, nämligen regn och slaskiga vägar. Men det finns hjälp att få då Goodyear ultragrip 8 däck kan minska risken för vattenplaning.

Njut av bra väghållning med Goodyear ultragrip 8

Även om regn är vanligt förekommande under vintern så drabbas de olika landskapen olika hårt gällande snö, och även här gäller det att vara förberedd när snön börjar falla. Ultragrip 8 Goodyear ger både extra väggrepp på vägarna och en bättre kontroll när vägarna börjar bli hala. En kortare bromssträcka är något de flesta av oss värdesätter, och i synnerhet under vintern. Tack vare 3D-BIS®-teknik möjliggör ett Goodyear ultragrip 8 däck kortare bromstid. Däcket är dock inte enbart bra under dessa väderförhållanden då det även erbjuder bra väghållning på torra vägar.

Goodyear Ultragrip 8 till bästa pris

Vad gäller pris på Goodyear ultragrip 8 så kan det variera beroende på leverantör. Innan köp av Goodyear ultragrip 8, kan det därför vara fördelaktigt för dig att jämföra olika priser så du slipper betala mer än nödvändigt. Dessutom är gummiblandningen väldigt slitstark, vilket innebär att du kommer kunna nyttja däcket under lång tid framöver. Tillsammans med alla ovanstående egenskaper så är Goodyear ultragrip 8 ett prisvärt däck, som håller i ur och skur. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 12
av 12
Är en betald annons
Skrolla upp