Valda filter

Goodyear UltraGrip Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear UltraGrip däck för tufft väglag

I Sverige har vi långa vintrar med mycket växlande temperaturer och väder. Därför blir det extra viktigt med ett däck som klarar väta, is och snö. Med Goodyear UltraGrip däck får du ett innovativt kvalitetsdäck som är utformat för de allra tuffaste väglagen.

Håll dig på vägen med Goodyear UltraGrip däck

Goodyear är ett märke som står för hållbarhet och kvalitet, vi förväntar oss därför en hel del från deras produkter. Goodyear UltraGrip däck kommer inte att göra dig besviken. Däcket är framtaget till SUV:s och har designats med 3D-BIS teknologi vilket innebär att mönstren löper in i varandra. Resultatet blir fler greppytor som hjälper dig att ta dig fram på besvärligt väglag. Däcket har också breda fåror i mönstret vilka effektivt avleder såväl slask som vatten från däckytan och minskar risken för vattenplaning. Eftersom det är ett däck designat för offroad bilar har det också offroad egenskaper så som skulderblock som snabbt kan äta sig igenom lera och slask samt leda dem bort från kontaktytan.

Vintern blir uthärdlig med Goodyear UltraGrip däck

Den ansvarstagande föraren vet att däcken är avgörande för din bils säkerhet och kan innebära skillnaden mellan liv och död. Med Goodyear UltraGrip däck på din bil kan du lättare och säkrare ta dig fram över såväll is och snö som genom slask och vatten. Tack vare däckets offroad egenskaper blir även oländigt tärräng lättare att hantera. Att investera i dessa däck är att investera i din och dina passagerares säkerhet.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp