Valda filter

Goodyear UltraGrip 9 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Goodyear

Goodyear är ett amerikanskt däckföretag som funnits sedan slutet av 1800-talet. Därmed har företaget lång erfarenhet och har tagit en ledande roll i utvecklingen av däck under de senaste hundra åren. Goodyear har ett bra rykte och ses som ett pålitligt alternativ vid val av däck till bilen.

Kör säkert med Goodyear ultragrip 9

Det är sällan en rolig uppgift att köpa nya däck då det ofta ger ett stort hål i plånboken. Det gäller särskilt om man vill köpa däck från ett erkänt märke, som man kan känna sig säker med när man är ute på längre åkturer. Ultragrip 9 från Goodyear är ett däck som håller hög kvalitet men som däremot inte svider så mycket i plånboken. Köper du Goodyear ultragrip 9 så får du ett däck med goda köregenskaper och som dessutom har optimerade slitbanor.

Utmärkta vinterdäck

Den svenska vintern kan ofta vara både kall, lång och hård. Stora snömassor täcker våra vägar och då kan det vara bra att ha däck som man verkligen kan lita på i vinterväglag. Goodyears ultragrip 9 däck har väldigt bra egenskaper vid vinterväglag då däcken har väldigt bra bromsförmåga på snö och även bra egenskaper för att du ska slippa obehaglig vattenplaning när snön smält eller om det regnat mycket. Om du köper fyra Goodyear ultragrip 9 till din bil så kan du således känna dig trygg även när du är ute och kör under vinterhalvåret. Det gäller givetvis att du tar det försiktigt och anpassar din körning på ett bra sätt beroende på hur mycket snö eller vatten som finns på vägbanan samt vilken temperatur som råder.

Skaffa Goodyear ultragrip 9 till ett bra pris

Priset på Goodyear ultragrip 9 kan variera kraftigt beroende på var man letar. Givetvis vill man ha så billiga Goodyear ultragrip 9 däck som möjligt och därför kan man med fördel leta runt bland både fysiska däckfirmor och online. Oftast kan man köpa Goodyear ultragrip 9 till ett bättre pris online då utbudet av webbutiker är många och konkurrensen om kunderna är stor. Det är dessutom mycket lättare att få ett bra pris på Goodyear ultragrip 9 online då det är betydligt smidigare än att åka runt bland olika däckfirmor för att få prisförslag.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp