Valda filter

Goodyear Eagle F1 Asymmetric Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

goodyear eagle f1 asymmetric: däcket som låter din bil uppnå full prestanda

När man har valt en högprestandabil vill man naturligtvis även använda däck som inte begränsar bilens prestanda, utan däck som kan leva upp till de behov en sådan bil och förare har, och som samtidigt sätter säkerheten i första hand.

Vad gör eagle f1 asymmetric goodyear så speciellt?

Däcket har inte enbart tagits fram med prestandakörning i åtanke, utan även komfort och väghållning har haft sin del då ingenjörerna designade och utvecklade det. Det revolutionerande med Goodyear eagle f1 asymmetric däck är dess kombination av Active Comergrip-teknik och racermaterialsderivat. Denna kombination resulterar i:

  • Ett jämnare fördelat tryck vid kurvtagningar
  • Större kontaktyta mot vägen

Tack vare denna teknik möjliggörs enkel manövrering för dig som förare, även i snävare kurvor. Något som många bilägare prioriterar och efterfrågar för att kunna känna sig säkra och trygga ute på våra vägar.

Så ligger Goodyear eagle f1 asymmetric till i pris

Goodyear är ett välkänt amerikanskt däckvarumärke som tillverkar däck i mellanklassen. Det är med andra ord ett väl beprövat varumärke och därmed även dess kvalitet. Vad gäller pris på goodyear eagle f1 asymmetric är det en bra idé att undersöka prisskillnaderna hos olika leverantörer innan köp. På detta vis kan du undvika att betala för mycket, då däckpriserna kan variera. Vid köp av goodyear eagle f1 asymmetric rullar bilen vidare med både säkerhet och komfort, utan prestandaförluster. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 17
av 17
Är en betald annons
Skrolla upp