Valda filter

Goodyear Ultra Grip Ice Arctic Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Goodyear ultragrip ice arctic ger säkrare körglädje

Letar du också efter dubbdäck som är optimala för is och snö? Då kan billiga goodyear ultragrip ice arctic däck vara något för dig. Här får du den ultimata prestandan samtidigt som det är ett däck som inte slits mer än nödvändigt och med andra ord har en lång livslängd. Bra priser på goodyear ultragrip ice arctic går dessutom att finna vilket ökar dess attraktivitet ytterligare.

Överlägsen teknik hos ultragrip ice arctic goodyear

Med en bredd på 245, en höjd på 50 och en diameter på 18 är Ultragrip ice arctic det ultimata valet för dig som söker stabila däck. Du får också Goodyears MultiControl Ice-teknik vilket ger dig överlägsen kontroll även då bilen framförs på isigt väglag. Spårens unika V-formade sajpningar och kanter ger dem ett utmärkt grepp även på snötäckta vägar. De specialdesignade skulderblocken tar också tag i snön så att du kan fortsätta framföra din bil även vid djup snö.

Däckegenskaper du inte vill vara utan med goodyear ultragrip ice arctic däck

När du väljer att köpa dessa däck får du ett överlägset grepp på vägbanan även vid isiga vägar. Dessutom har tester visat att bromssträckan vid isiga förhållanden är avsevärt kortare än för de flesta däck. Övergår de snöiga förhållandena till regn behöver du inte fundera ytterligare på däckens kapacitet eftersom de även har en ytterst god prestanda på blött underlag. Smarta, hydrodynamiska kanaler i däckmönstret för kvickt bort vatten från däckens yta vilket i sin tur minskar risk för vattenplaning. Däcken har dessutom en speciell gummiblandning som inkluderar kisel vilket ger bättre våtgrepp och bromsförmåga.

Ditt goodyear ultragrup ice arctic pris

Söker du på pris goodyear ultragrip ice arctic ser du att det går att finna det bästa priset för dig även på däck av hög kvalitet. Köp goodyear ultragrip ice arctic så kommer du garanterat inte att ångra dig eftersom du vet att du har däck som klarar att hantera vägbanan oavsett vilka förutsättningar som bilen presenteras för. Genom att investera i riktigt bra däck kan du lita på att din bil tar dig dit du ska, varje gång.

Jämför upp till 4 produkter:

av 31
visa fler 11
av 31
Är en betald annons

Goodyear Ultra Grip Ice Arctic

Hos däck-online så hittar du Goodyear Ultragrip Ice Artice som står för ett riktigt bra dubbdäck som passar utmärkt för nordiska vinterförhållanden, framförallt för snö och is. Räkna med ett överlägset väggrepp och på isig väglag så upplever man en kortare bromssträcka. Som sagt det är ett riktigt bra väggrep och tag vare Goodyears Multicontrol Ice teknik så har du alltid en bra kontroll när du kör på väglag som är isigt. Goodyear´s ultragrip ice arctic står även för en revolutionerande dubbteknik som ser till att öka kontakten mellan vägen och dubbarna och skapar på så sätt ett optimalt grepp om vägen och väghållningen på is är därmed säkrad.

Goodyear Ultra Grip Ice Arctic Däck

  • Riktigt bra väghållning på snö
  • Bättre prestanda på underlag som är blöta och reducerad risk för vattenplaning
  • Kortare bromssträcka på is
  • Revolutionerande dubbteknik

Goodyear ultra grip ice arctic däck är alltså det revolutionerade dubbdäck som du har väntat på. Dubbarnads stift som är innovativt utvecklade ser till att reducera bromssträckan på is. Detta är väsentligt när det kommer till egenskaper hos Goodyear ug ice arctic.

Du kan även räkna med en säker väghållning vid snöförhållanden med Goodyear ultra grip arctic ice. Med däckets spår som är unikt v-formade ger det ett bättre grepp på vägar som är snötäckta. Och när du kör i djupare snö så är däcket uformat att greppa tag om snön så att du inte fastnar eller tappar kontrollen.

Slutligen så garanteras en bra prestanda då Ultragrip Ice Artic ser till att göra jobbet vid blöta vägar eller dåligt väder. Däckmönstret har även hydrodynamiska kanaler som ser till att snabbt få bort vatten från däckets yta vilket reducerar risk för vattenplaning.

Skrolla upp