Valda filter

Goodyear UltraGrip Performance Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Goodyear Ultragrup Performance däck för hög prestanda om vintern

Att köra bil under den nordiska vintern kräver koncentration och däck av högsta kvalitet. Väderleken kan bjuda på allt från is, snö och slask, till regn eller barmark. Därför är det viktigt att du har däck som motsvarar kraven för säker bilkörning. Med ultragrip performance goodyear vet du att du på ett tryggt sätt kan framföra din bil, oavsett hur vädret ser ut för dagen.

Ditt Goodyear Ultragrup Performance pris

För dig som söker pris goodyear ultragrip performance får du räkna med att betala mellan 1200 – 1300 kronor per däck. Detta är ett mycket konkurrenskraftigt pris för den kvalitet du faktiskt får med dessa däck och dess livscykel är dessutom lång. Det är helt enkelt en god investering för dig som vill ha bra däck till din bil.

Optimerade slitbanor och den senaste tekniken

Bredden på däcken är 205, höjden 65 och dess diameter 16. Belastningsindex ligger på 82. Däcket har också en optimal prestandateknik för slitbanor. Detta ger en överlägsen slitageindikator som gör din bil tryggare än någonsin. Billiga goodyear ultragrup performance däck har också SnowProtect-teknik som har en absolut överlägsen prestanda på alla slags vinterväglag. Däcken har ett hydrodynamiskt mönster vilket leder bort vatten från däckets yta. Detta minskar risken för vattenplaning och du får dessutom ett optimalt väggrepp om du kör på snö som smälter.

Säker bilkörning på vintervägbanor

Det går att hitta riktigt bra priser på goodyear ultragrup performance och därmed få ett extremt bra vinterdäck för pengarna. Detta betyder i sin tur att du kan känna dig säker varje gång du sätter dig i bilen om vintern. Skulle oturen vara framme kan du lita på den korta bromssträckan som däcket erbjuder och tryggt anlända till den destination du är på väg till. Köp goodyear ultragrup performance för säkrare bilresor om vintern.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 45810
visa fler 20
av 45810
Är en betald annons
Skrolla upp