Valda filter

Continental WinterContact TS 860 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Continental – bästa kvalitet från Tyskland

Om man väljer att köpa däck från Continental så vet man att man väljer ett säkert kort. Den tyska däcktillverkaren har tillverkat högklassiga däck sedan företaget grundades i Hannover år 1871. Continental tillhör den absoluta toppen av däckproducenter i världen och tillverkningen av continental wintercontact ts 860 däck är bara ännu ett bevis på att Continental inte kompromissar med någonting.

Vad får du med continental wintercontact ts 860?

Bra däck är viktigt, det gäller i synnerhet på vintern när vägarna kan vara fulla av snö eller is, vilket gör att det kan vara svårt att manövrera bilen på det sätt man önskar. Wintercontact ts 860 continental har flera bra egenskaper för vinterkörning, det inkluderar bland annat följande:

Cool Chili ™ - Den nya kiselblandningen gör att du får ett optimalt våtgrepp och därmed en bättre bromsprestanda.

LiquidLayerDrainage™ - Detta nya sajpningssystem gör att däckmönstret leder bort vattnet från däckets kontaktyta på ett väldigt effektivt sätt. Det leder till att du får en kortare bromssträcka och ökad säkerhet.

SnowCurve+ - Däcket är försett med denna teknik, som gör att det blir betydligt enklare att ta kurvor när man är ute och kör på vägar som är täckta av snö.

Så köp continental wintercontact ts 860 om du vill kunna köra tryggt på vägarna under vinterhalvåret. Ett bra däck kan vara avgörande om olyckan är framme, men framför allt måste man som förare anpassa sin körning efter de förhållanden som råder.

Så skaffar du continental wintercontact ts 860 till bästa pris

När man köper däck vill man alltid komma undan så billigt som möjligt. Samtidigt vill man inte köpa de billigaste däcken då det innebär att man kompromissar på säkerhet och väghållning med mera. För att hitta ett bra pris på continental wintercontact ts 860, kan det därför vara all idé att gå ut på internet och söka sig fram till den återförsäljare som kan erbjuda bästa pris. Ofta kan det nämligen skilja en hel del i pris på samma däck, och det är dumt att betala mer än man behöver. Så med lite enkelt förarbete kan du få tag i billiga continental wintercontact ts 860 däck utan att du behövt anstränga dig särskilt mycket. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 22
visa fler 2
av 22
Är en betald annons
Skrolla upp