Valda filter

Continental Grand Prix 5000 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Konstruktion

Continental Grand Prix 5000 Däck

Letar du efter ett högpresterande däck, vidhäftande, bekväma, och solida? Då behöver du inte leta mer. Continental Grand Prix 5000 är det nya tillskottet från den tyska tillverkaren som ville att den nya Grand Prix skulle erbjuda cyklister ett däck som uppfyller alla förväntningar (väderförhållanden, grepp, prestanda, hållbarhet, komfort). Den överstiger prestandan för GP 4000 S II, som redan är riktmärket för mer hållbarhet och prestanda.

Köp Continental Grand Prix 5000

Continental tire GP 5000 erbjuder innovativ teknik inom sitt område med antagandet av Active Comfort. Detta gör att stommen följer med hjulets linje genom att deformeras väldigt lite, vilket förbättrar komforten. Vectranförstärkning är alltid närvarande och strategiskt placerad för att förbättra motståndet mot punktering.

När det kommer till gummit hittar vi en ny blandning av Black Chili, som hittills är det mest mångsidiga och högpresterande gummi och passar för alla klimatförhållanden. Nyheten påverkar också gummiskulpturens laserdesign för bättre homogenitet för continental däck grand prix 5000.

När det gäller prestanda har den ett rullmotstånd som är 12% lägre, 20% extra skydd, och 10 gram mindre jämfört med ett GP 4000 S II-däck.

Från och med nu är en cyklist utrustad med Continental 5000 Grand Prix ostoppbar!

Tekniska specifikationer:

  • 215 gram i 700x25mm
  • 330 TPI
  • Black Chili-gummi – Active Comfort-teknik för att öka komforten.
  • Vectranband för punkteringsmotstånd
  • Laserdesign för strukturens homogenitet.
  • 12% mer effektivitet, 20% punkteringsmotstånd och 10 gram mindre jämfört med GP 4000 SII-däck
  • Svart färg
  • Mått 700x23mm, 700x25mm, 700x28mm och 700x32mm

Priser på Continental Grand Prix 5000

Det rekommenderade detaljhandelspriset är cirka €60. Priser på continental grand prix 5000 på webben kommer därför att ligga på runt samma pris.

Varför Continental Grand Prix 5000 däck är ett bra val

Den tidigare GP 4000S har funnits på marknaden i mer än 10-12 år. Därför förväntades en förnyelse av denna version. Sedan lanserar tyskarna äntligen det första slanglösa däcket.

Nyckeln till framgången för en del av Continental grand prix 5000 continental (exklusiv) är användningen av BlackChili-sammansättningen. Balansen kompromissar mellan vidhäftning/grepp, rullmotstånd, och körsträcka för däcket. Köp continental grand prix 5000 och du kommer få en hel del bra däckteknik.

Här är de tekniker som används:

  • Lazergrip: Att göra däcket ett med vägen. Laserkonstruktionsprofilen expanderar längs däckets flanker, vilket ger utmärkt anpassning i varje kurva..
  • Active Comfort: Den revolutionerande metoden för cykling. Integrerad med däckets konstruktion, absorberar Active Comfort Technology vibrationer och ger en känsla av mer mildhet.
  • Black Chili: Den legendariska sammansättningen på en helt ny nivå. Den ger utmärkt grepp, längre körsträcka, och effektiv balansering.
  • Vectran Breaker: Den högteknologiska fibern produceras syntetiskt, extremt resistent för minimivikt. Referensen i punkteringsskydd, mer resistent och skyddande än någonsin.

Jämför upp till 4 produkter:

av 6
av 6
Är en betald annons
Skrolla upp