Valda filter

Continental Viking Contact 7 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Continental viking contact 7 däck för nordiska vintervägar

Under den svenska vintern är det nödvändigt med vinterdäck som klarar såväl, snöiga, våta och isbelagda vägar. Därför är Viking contact 7 continental framtaget med en nordisk gummiblandning för att ge ett optimalt grepp i det nordiska väglaget under vintern. Däcket har försetts med ett säkrare skydd mot vatten- och slaskplaning tack vare en ny mönsterdesign.

Köp continental viking contact 7 för stabilitet

Continental är ett välkänt varumärke inom däckbranschen, och vad gäller leverantörer till fordonstillverkare, så är Continental faktiskt en av världens största. Då det här är ett vinterdäck får man såväl stabilitet som säkra köregenskaper på olika vinterväglag. Därmed är det inte många som ställer sig frågande till däcket i sig, men hur ligger det egentligen till med pris på continental viking contact 7?

Lönar sig att jämföra Continental viking contact 7 pris

Att köpa däck associeras ofta med stora kostnader, och det är alltid en fråga om att hitta en balans avseende kvalitet och pris. Det är givetvis aldrig en rolig utgift. Däremot är det en investering där kvaliteten gör skillnad på livslängden, vilket därmed kan göra dyrare däck billigare på längre sikt. Detta bör man även ha i åtanke när man tar sig en titt på prislappen. Priser på continental viking contact 7 kan dessutom variera en del då det är ett vanligt förekommande varumärke, och därmed ofta finns i flera återförsäljares sortiment. Därför kan det löna sig att jämföra priserna och därmed öka chanserna för att hitta billiga continental viking contact 7 däck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 140
visa fler 20
av 140
Är en betald annons
Skrolla upp