Valda filter

Continental ContiIceContact Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Continental Conti Ice Contact

Conti IceContact är uppföljaren till WinterViking 2 och erbjuder Continentals höga kvalitet och innovativa egenskaper. Det här är ett kvalitetsdäck som klarar våra nordiska vinterförhållande och hjälper dig att ta dig fram under vintern.

Dubbdäck med unika egenskaper

Med Continental Conti IceContact däck har man använt en gummiblandning som tidigare bara använts för däck utan dubb. Det här är en blandning som optimerar balansen mellan mönstrets flexibilitet och gummits mjukhet, något som ger mycket bra vinteregenskaper och som bibehåller däckets säkerhet under hela dess livslängd. Continental har, med det här däcket, också förminskat bromssträckan jämfört med föregångaren med hela 11% och det på is. Drivkraften har förbättrats med hela 12%.För ytterligare säkerhet har däcket försetts med dubb som har en mycket intressant hundbens-design. Detta ger lägre greppkanter mot is. Runt dubben har små kanaler skapats för att leda bort iskross vilket förbättrar däckets effektivitet.

Ta hand om dina däck

Livslängden hos däck förbättras ständigt men vi vet alla att de kommer att slitas vid användning. Det finns vissa åtgärder du kan vidta för att förlänga dina däcks liv ytterligare. Det är viktigt att förvara dina däck rätt. Du bör förvara dem mörkt, svalt och torrt. Däck på fälg bör förvaras liggande och däck utan fälg bör förvaras stående. För att se till att fälgen i sig håller längre är det viktigt att hålla den ren och fri från exempelvis salt och andra eroderande ämnen. Om du följer dessa enkla råd så kommer du att kunna njuta av dina vinterdäck längre.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 46208
visa fler 20
av 46208
Är en betald annons
Skrolla upp