Valda filter

Continental CONTIECOCONTACT 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Förbruka mindre bränsle med continental contiecocontact 5 däck

Vid köp av continental contiecocontact 5 får man ett högpresterande däck, som designats med miljövänlighet och säkerhet i åtanke. Däcket har nämligen ett lågt rullmotstånd som ger lägre bränsleförbrukning, vilket besparar både miljö och plånbok från onödig belastning. Designen innefattar en rad nytänkande koncept av bland annat gummiblandning, däckstomme och mönsterdesign. Detta för att lyckas reducera CO2-utsläpp samtidigt som däcket försetts med en kort bromssträcka på våta vägbanor för att ge en säker körning med synnerligen god bromssäkerhet.

Contiecocontact 5 continental fungerar bra på alla underlag

Det är inte enbart på vått underlag som däcken presterar väl och säkert, då de även klarar andra underlag med ytterst bra köregenskaper och prestanda. Vad gäller billiga continental contiecocontact 5 däck, så innebär den låga bränsleförbrukningen i kombination med den långa livslängden att däcket blir ett billigare däck på sikt, än det kan verka vid första anblick.

Så får du Continental contiecocontact 5 till bättre pris

Vill man hitta de bästa priserna på continental contiecocontact 5, ska man inte hoppa på första bästa erbjudande. Continental är ett välkänt varumärke, vars bildäck finns att hitta hos många olika återförsäljare. Därför kan det vara fördelaktigt att jämföra priserna hos olika återförsäljare online eller i butik när man väl bestämt sig för vilket däck man vill ha. Likt andra däck, så kan priser på continental contiecocontact 5 nämligen variera en del och därmed kan en jämförelse göra en skillnad för din plånbok i slutändan.

Jämför upp till 4 produkter:

av 57
visa fler 20
av 57
Är en betald annons
Skrolla upp