Valda filter

Continental IceContact 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Continental icecontact 3 för tryggare bilkörning i alla väderlekar

De allra flesta spenderar mycket tid i sin bil, oavsett årstid. I ett land där väderleken under halva året kan vara minst sagt otillräknelig är det därför av högsta vikt att ha vinterdäck att lita på. Köp continental icecontact 3 så vet du att du kan lita på dina däck även när det är snö, is eller underkylt regn på vägarna. Det finns helt enkelt ingen bättre känsla än att veta att du kan föra fram din bil på ett säkert sätt, oavsett väder och detta är precis var du får med dessa däck.

Ditt Icecontact 3 pris

Kvalitet till gott pris är vad du när du väljer att handla denna typ av däck för vinteranvändning. Gällande detta däck hittar du det för mellan 1300 – 1500 SEK. Priser på continental icecontact 3 däck är alltså väl värda att undersöka innan du handlar, för att på så sätt få det bästa priset utan att behöva tumma på kvaliteten. Dina billiga continental icecontact 3 däck kan med andra ord göra stor skillnad om du är ute efter bästa kvalitet till ett riktigt fint pris.

Continental icecontact 3 däck med lång livslängd

Detta vinterdäck har en bredd på 205 och en höjd på 55 samt en diameter på 16. Unika köregenskaper på slaskiga och snöiga svenska vägar och en säker prestanda genom hela däckets livslängd. Från 17” och uppåt har dubbarna dessutom den revolutionerande ContiFlexStud-teknologin som avsevärt förbättrar däckens kapacitet på bästa sätt. Bromsegenskaper och grepp på våta och isiga vägar är av högsta vikt för säker bilkörning om vintern och detta är precis vad du får här. Däcken har dessutom fått högsta betyg i flertalet tester vad gäller låg bullergenerering vilket bidrar till lägre ljudnivå och en behagligare resa.

Icecontact 3 continental för dig som vill ha högsta kvalitet

Ett bra pris continental icecontact 3 är naturligtvis viktigt för de allra flesta förare men i slutändan handlar det om att investera i kvalitet. Genom att handla däck som har en längre livslängd får du mer för pengarna samtidigt som du vet att du kan föra fram din bil på tryggast möjliga sätt på vägen. Med Continental står trygghet i fokus och dina däck kommer att ta väl hand om dig på vägen. Det är helt enkelt en investering du inte vill vara utan, såväl för dig som din bil.

Jämför upp till 4 produkter:

av 108
visa fler 20
av 108
Är en betald annons
Skrolla upp