Valda filter

Continental IceContact 2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Continental Icecontact 2

Continental Icecontact 2 är bland det säkraste alternativet för vintern. Utmärkt prestanda på is för turism och 4x4. Säker i alla extrema väderförhållanden.

Bättre grepp på isytan

Nya Icecontact 2 har 50% fler "naglar", med en unik design och en optimering av nagelfördelningen. På grund av naglarnas position, som alltid rullar i områden med orörd snö, säkerställer de ett bättre grepp på is.

Förbättrad säkerhet

Tack vare sin nya teknik säkerställer det nya Continental icecontact 2 däck maximalt grepp. Som ett resultat ökar körkomfort och säkerhet. Köp continentlal icecontact 2 i butik eller köp continental icecontact 2 på webben.

Kortare bromssträckor på is

Continental däck icecontact 2 har kortare bromsavstånd på is och bättre dragkraft på is och manövrerbarhet.

Utmärkt hantering på is

Egenskaperna hos däckdesignen inuti och utanför blocken. Inre block ökar snöfriktion, medan yttre block ökar lateral styvhet. I slutändan bidrar detta till att förbättra snöhanteringen.

Däcket är av tysk teknik. Continental icecontact 2 däck erbjuder premiumdäck med optimal bromsprestanda och säkerhet. Passande exempel är Audi A8, Porsche Panamera, Audi A6 och Range Rover.

Köp Continental Icecontact 2 däck

Jämfört med föregångaren har hanteringsprestandan på torra vägar ökat med nio procent och med två procent på is-eller snöytan. Alltså en tydlig förbättring när det kommer till ett säkert däck.2

Framför allt ökade köregenskaperna på is som bromsar och dragkraft med åtta procent. När det gäller andra säkerhetsrelaterade egenskaper är den nya vinterspecialisten med sin innovativa spike-teknik på samma höga nivå som sin populära föregångare.

Priser på continental Icecontact 2

Den har en nydesignad, asymmetrisk profil, vars utsida säkerställer säker förregling under hantering, insidan är konstruerad för utmärkt dragkraft vid bromsning och start. Priser på continental Icecontact 2 är ganska överkomligt och lämpligt för familjebilar och SUV.

För att avsevärt minska förlusten av dubbar under körning var Continental den första tillverkaren över hela världen att utveckla en teknik med vilken dubbarna kan förankras mycket mer fast i däcket. Dubbarna sätts in i däcken av en unik robot som säkerställer ett bra resultat.

Dubbarna bär en liten " fot " av lim. I nästa produktionssteg limmas de på däcket vid en viss temperatur, vilket ger dem cirka 400 procent mer limkraft än vad som är möjligt med konventionella metoder. På så sätt kan tillverkningen applicera 500 N (50 kg) dragkraft till varje dubb utan att dubbarna kommer ut ur däcket.

Dubbarna är monterade i däcket så att de träffar isförskjutningen. Fördelen är att de tränger in i färsk is som inte redan har krossats av en av de tidigare dubbarna. Detta tillstånd ökar signifikant vidhäftningseffekten. För att förhindra bildandet av de så kallade "islinserna" runt dubbarna, utvecklade ingenjörerna på Continental så kallade isfickor. De är små, slutna reservoarer runt dubbarna, där den kan samla krossad is innan den kastas bort igen av centrifugalkrafterna. Denna inställning leder till en betydande säkerhetsförstärkning, särskilt vid bromsning.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp