Valda filter

Continental ContiSportContact 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Continental ContiSportContact 5 däck ger en utmärkt hantering

Om du söker ett däck som ger dig ett utmärkt grepp, kortare bromssträcka och minskad bränsleförbrukning så har du hittat rätt. Continental ContiSportContact 5 är ett däck av hög kvalitet utformat såväl för personbilar som för sportiga SUV:ar. Däcket har utvecklats med en rad innovativa teknologie för att försäkra att det håller den förväntade höga kvaliteten.

Ett däck som erbjuder hög säkerhet

Med hjälp av en makroblock-design ger däcket en större kontaktyta och ger en optimal anpassning till underlaget. Du får ett förbättrat väggrepp vilket ger säkrare kurvtagningar även vid lite högre hastigheter. Innovationen Black Chilli Technology består bland annat av kortkedjig polymer vilket ger optimal energiabsorotion vid inbromsning. Detta ger en kortare bromssträcka på både våta och torra vägar. I den miljövänliga gummiblandningen finns också långkedjig polymer, detta frigör absorberad energi effektivt vilket ger däcket ett minskat rullmotstånd. Självklart har däcket också utformats med mönster som effektivt avleder väta från kontaktytan.

Hög prestanda och lång hållbarhet

Continental ContiSportContact 5 däck rullar lätt, håller sig svalt och ger därför längre hållbarhet och en lägre bränsleförbrukning. Det här är ett däck som är värt att investera i och som kommer att hålla länge. Vilket däck du väljer till din bil är avgörande för hur säker du är på vägen, ett kvalitetsdäck som detta ger dig ett bra grepp och en god hantering. Eftersom det dessutom håller din bränsleförbrukning nere samtidigt som det är gjort för att vara slitstarkt är det ett ekonomiskt fördelaktigt däck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 140
visa fler 20
av 140
Är en betald annons
Skrolla upp