Valda filter

Nokian WR Snowproof Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Nokian wr snowproof däck

När vintervädret bjuder på utmaningar är det av högsta vikt att du har sinnesro när du kör med din bil. Wr snowproof nokian är en otrolig kombination av arktisk expertis och en äkta förståelse för hur vintern kan påverka vägarna.

Nokian wr snoowproof pris

Köp nokian wr snowproof och få ett riktigt bra pris genom att jämföra online. Du hittar däcken och priser på nokian wr snowproof för mellan 1100 – 1500 SEK. För detta pris får du den ultimata kvaliteten och en förutsägbar och mycket stabil körupplevelse. Sök på pris nokian wr snowproof för bästa pris för dig och din bil.

Tekniska förutsättningar för billiga nokian wr snowproof däck

Bland det viktigaste med vinterdäck är att du hittar en sort som erbjuder ett utmärkt grepp på snöiga, slaskiga och självklart våta vägar. Helt enkelt för förutsättningar som är din verklighet då du kör bil i de norra delarna av världen på vintern.

Med en bredd på 225 och en höjd på 45 samt en diameter på 17 är detta lätthanterliga däck som samtidigt erbjuder den stabilitet du behöver för att köra säkert. Med hjulen kör du smidigt med din bil, sparar samtidigt bränsle och hjälper miljön. Däckslitaget är mycket litet vilket också betyder att du kan lita på att däcken håller under flera år.

Jämför upp till 4 produkter:

av 49
visa fler 20
av 49
Är en betald annons
Skrolla upp