Valda filter

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Nokian Tyres

Nokian, ej att förknippa med telefontillverkaren Nokia, är en finsk däcktillverkare med säte i den finska staden Nokia. Tillverkningen började år 1904 med galoscher, som var den stora produkten till år 1925. Däcktillverkningen började först år 1932. Varumärket Hakkapeliitta är Nokians vinterdäck och de tillkom år 1935. Ordet Hakkapeliitta kommer från det finska kavalleriet under 30-åriga kriget. I den här artikeln kommer vi titta närmre på Nokian hakkapeliitta 9 suv däck, som är ett kvalitetsdäck som kan ta dig genom vintern på ett bekvämt sätt.

Nya dubbar på nokian hakkapeliitta 9 suv

Hakkapeliitta 9 suv från nokian är ett innovativt däck som försetts med ett smart dubbkoncept. Vid ett köp av nokian hakkapeliitta 9 suv får du nämligen två olika sorters dubbar som ger dig som förare väldigt bra köregenskaper när vintern är som värst. I hala kurvor ser däckets dubbar till att du får ett bra sidogrepp. Denna innovativa teknik är den första i sitt slag och medför att du kan känna dig trygg ute på vägarna.

Nokian hakkapeliitta 9 suv till bästa pris

Priset på nokian hakkapeliitta 9 suv tillhör den övre klassen, men det är inte mer än rätt med tanke på den kvalitet och de egenskaper däcket besitter. Det går dock att få tag i billiga nokian hakkapeliitta 9 suv däck om man är lite envis. Om man lägger lite tid på att söka efter däcket på internet har man möjlighet att göra ett kap. Priserna på nokian hakkapeliitta 9 suv varierar beroende på återförsäljare. Men då det finns många återförsäljare online, blir det en konkurrens om att få dig som kund. Det leder till att priserna sänks och du kan med fördel spara en eller flera hundralappar på att spendera lite tid framför datorn med att jämföra priserna. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 26
visa fler 6
av 26
Är en betald annons
Skrolla upp