Valda filter

Nokian WR SUV 4 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Bli redo för vintern med hjälp av nokian wr suv 4

Den finska däcktillverkaren Nokian har med wr suv 4 nokian tagit fram ett däck av bra kvalitet. Här får du som SUV- eller crossover-förare ett stabilt däck som tagits fram för att tillmötesgå dina behov och krav på hög prestanda, för att underlätta vid svåra väglag såsom snö, kraftigt regn och slask. Detta tack vare att däcket erbjuder ett enastående våtgrepp som underlättar vid utmanande väderförhållanden.

Robusta nokian wr suv 4 däck som klarar av yttre påverkan

Wr suv 4 nokian har försetts med en slittålig och robust yta samt Aramid sidoväggar, som ger ett extremt hållbart och stabilt däck. Detta ger dig ett otroligt pålitligt däck i alla väder och som möjliggör bättre kontroll vid de yttre påverkningar som bilförare dagligen stöter på.

Få bästa möjliga körkomfort med nokian wr suv 4 till rätt pris

Utöver säkerhet och pålitlighet, så bjuder wr suv 4 nokian även på hög körkomfort, vilket bör ses som en viktig faktor vid val av däck. Det är inte enbart priset på nokian wr suv 4 som bör tas i beaktning avseende prisvärdhet, då däcket kan ge nytta lång tid framöver på grund av den otroliga hållbarheten. Vid prisjämförelse med andra däck är det därför bra att se över hållbarheten på det andra däcket, innan man jämför priserna rakt av. Vid köp av nokian wr suv 4 kan man med fördel även jämföra priser hos olika leverantörer innan man slår till.

Jämför upp till 4 produkter:

av 33
visa fler 13
av 33
Är en betald annons
Skrolla upp