Valda filter

Nokian WR SUV 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

kr
till
kr

Varumärke

EU-märkning


till

Säljare

Den finska däcktillverkaren Nokian har gjort det igen

Det är inte så lätt att veta vilka däck man ska köpa när de gamla har sett sina bästa dagar. Men man kan dock vara säker på att Nokian, däcktillverkarna i vårt östra grannland, vet vad de sysslar med när det handlar om bildäck. Man får däck av högsta kvalitet som gör din körning till en ren och skär njutning. Nokian wr suv 3 däck är inte något undantag.

Nokian wr suv 3 är tryggheten själv på höst och vinter

Har du en SUV och vill ha ett par däck som passar i alla väder, i synnerhet under hösten och vintern, så är wr suv 3 från nokian med stor sannolikhet däcket du ska köpa. Nokian wr suv 3 har många bra egenskaper för vinterhalvåret, och det inkluderar bland annat följande:

  • Väldigt bra grepp på våta underlag
  • Strålande köregenskaper på såväl snöiga som torra vägar
  • Bra skydd mot vattenplaning

Det är kort och gott ett däck som är väldigt stabilt i alla förhållanden. Köp nokian wr suv 3, du kommer inte att bli besviken.

Nokian wr suv 3 pris

Priset på nokian wr suv 3 ligger i övre mellanklass, men du får ett däck som har snäppet högre kvalitet än så. Visst vore det ett fynd om man kan få ett så bra däck till ett billigt pris. Det kan du, om du väljer att jämföra priserna hos olika återförsäljare på internet. Priserna kan nämligen skilja med flera hundralappar, så det är definitivt värt att spendera lite tid på att jämföra innan man väljer att köpa. Det kommer din plånbok att tacka dig för!

Jämför upp till 4 produkter:

av 36
visa fler 16
av 36
Är en betald annons
Skrolla upp