Valda filter

Nokian Rockproof Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Kör bättre på ojämna vägar med nokian rockproof

Nokian är en finländsk däcktillverkare som används flitigt i Skandinavien. Då företaget är från Finland så kommer det inte direkt som någon överraskning att de tar fram däck som passar utmärkt just för de skandinaviska väderförhållandena. Däcken är extremt robusta samt har försetts med extra gummi på sidoväggarna, och de är därför väldigt slitagebeständiga och kan användas som offroad-däck. Nokian rockproof har optimerat mönsterklacksstöd, vilket ger dig ett stabilt däck som gör det möjligt för dig att köra säkert på krävande och ojämna vägar, såväl under privat körning som under svår yrkeskörning.

Känn dig säker på vägarna med hjälp av nokian rockproof däck

Rockproof nokian har tagits fram med Aramid Sidewall-teknik, som inte enbart ökar säkerheten på ojämna vägar utan även under svåra väderförhållanden. Det innebär även att sidoväggen gjorts stram och stark för att bättre tåla yttre påfrestningar. Samma gedigna säkerhet och skydd som denna teknik tillför däcken, ger däcken i sin tur till dig. Inom luftfart- och pansarbranschen används samma material, vilket ger en god indikation på hur hållbart och slitstarkt detta däck från Nokian verkligen är.

Nokian rockproof till bästa pris

Precis som med allt här i livet, så får man vad man betalar för. Men med stenavvisare ökar slitstyrkan och därmed ges däcket en längre livslängd, vilket även innebär att du får ett prisvärt däck som du kan nyttja länge. Om man ska köpa detta däck av hög kvalitet som är anpassat för de skandinaviska vägarna, så bör man veta att priset för nokian rockproof kan variera. Därför kan det vara smart att undersöka och jämföra priserna hos olika leverantörer innan köp av nokian rockproof. På så sätt säkerställer man att man får ett kvalitetsdäck med väldigt goda egenskaper till ett pris som inte lämnar ett för stort hål i plånboken. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 5
av 5
Är en betald annons
Skrolla upp